«Αυτός, τότε που είχαμε χωρίσει...» - Το "καρφί" της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο

«Δεν έχουμε επαφές πλέον»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αυτός, τότε που είχαμε χωρίσει...» - Το

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Ματίνα Ζαρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο και στο "σίριαλ" που είχε δημιουργηθεί με τα follow και τα unfollow στο Instagram.

Η ίδια εξήγησε πως αυτή τη στιγμή δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στα social media ενώ τόνισε πως μετά τον χωρισμό τους δεν έχουν καμία επαφή.

Τα σχόλια της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο

«Δεν έχουμε επαφές πλέον, δεν μιλάμε αλλά εννοείται πως του εύχομαι τα καλύτερα και θέλω να είναι ευτυχισμένος.

Δεν ξέρω τι ανεβάζει ο Λάμπρος γιατί δεν τον ακολουθώ στο Instagram. Αυτός, τότε που είχαμε χωρίσει, είχε σταματήσει να με ακολουθεί, οπότε το έκανα κι εγώ. Σημασία έχει τι κάνουμε στην πραγματική ζωή θεωρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Ζάρα.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης»

Το πρωί της Τρίτης 5/10, η Ματίνα Ζάρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ζωή της αλλά και τα προσωπικά της καθώς σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η ίδια μαζί με τον Λάμπρο Χούτο αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχα κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Το μονόπετρο το επέστρεψα.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν να το συζητήσουν και να το λήξουν για να προλάβουν τον γάμο. Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι.

Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. προς Θεού!. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ»

«Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης».