Χριστίνα Παππά: "Μου έλεγαν όλοι να μη κρατήσω το παιδί μου!" - Η μητρότητα που ήρθε στα 16 της

"Έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Παππά:

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητρόττητα που ήρθε στα 16 της χρόνια.

Την ίδια στιγμή, η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τους αυστηρούς της γονείς, αλλά και το δέσιμο που έχει με τον γιο της, τον οποίο μεγάλωσε μόνη.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά

«Δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή μου. Μπορεί να με βλέπουν πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή αλλά δεν είναι όλα ρόδινα ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Έγινα μαμά πολύ μικρή, στα 16 μου χρόνια. Πάντα μου άρεσαν τα παιδιά αλλά έγινα μαμά τόσο νωρίς γιατί από το σπίτι μου ήμουν πολύ καταπιεσμένη. Έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο με περίμεναν…Δεν πήγαινα εκδρομές, δε με άφηναν, δεν έβγαινα…

Θεώρησα επομένως ότι αυτός ο πρώτος μου έρωτας ήταν και ένας τρόπος να γλιτώσω… Η μαμά έδινε ξυλιές… Ο μπαμπάς έκανε κάτε που έγραψε πολύ άσχημα μέσα μου, για τιμωρία μια μέρα με κούρεψε. Το κρατάω ακόμα μέσα μου και με στεναχωρεί. Όταν έμεινα έγκυος είχα ήδη φύγει από το σπίτι, με είχε ήδη κλέψει ο τότε σύζυγός μου. Όταν είσαι ένα παιδάκι που δεν έχει τη σωστή καθοδήγηση θεωρείς ότι ο πρώτος αυτός έρωτας είναι ο άντρας της ζωής σου.

Τότε μου λέγανε όλοι να μην κρατήσω το παιδί. Ευτυχώς δεν τους άκουσα. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δε μετανιώνω ούτε μια μέρα. Είναι η ζωή μου όλη.

Η μητέρα μου έγινε γιαγιά στα 35-36. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα τη μαμά και τη γιαγιά μου να με βοηθάνε. Είχα και την αδερφή μου τότε. Ο πρώην άντρας μου, ο μπαμπάς του Δημήτρη ήταν 3.5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ο Δημήτρης ξέρει τον μπαμπά του αλλά ουσιαστικά τον μεγάλωσα μόνη μου… Είχα τρομερές τύψεις που έλειπα ώρες από το σπίτι. Σίγουρα στιγμές που στα 18-19 που είσαι ανέμελος εγώ είχε τις έννοιες του παιδιού.

Μέχρι που αποφάσισα να παντρευτώ ξανά δεν είχε μπει άντρας μέσα στο σπίτι. Ότι έκανα, επειδή ήμουν και μικρή σε ηλικία, ήταν έξω από το σπίτι…. Ο Δημήτρης ήταν επτά ετών όταν παντρεύτηκα. Του εξήγησα με πολύ συζήτηση…

Ο τότε σύζυγός μου ήταν πολύ καλός. Από κάποιο σημείο και μετά επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδί μαζί, υπήρξε μια κόντρα γιατί έδινα τα πάντα στον Δημήτρη. Υπήρξε ένας ανταγωνισμός παιδιού – συζύγου και σαν μάνα προφανώς έβαλα πιο πάνω το παιδί μου» κατέληξε η ίδια, που πριν λίγο καιρό αναφέρθηκε και στις καταγγελίες.

Η τοποθέτησή της στο θέμα του εμβολίου

Φανερά ενοχλημένη ήταν η Χριστίνα Παππά, στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Καλοκαίρι Not. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση για το lockdown στη Μύκονο και τόνισε, πως το μέτρο αυτό είναι άδικο.

Η Χριστίνα Παππά, δραστηριοποιείται στη Μύκονο και έτσι, η απόφαση αυτή της κυβέρνησης την έκανε πραγματικά έξαλλη.

«Είναι άτοπο και λυπηρό αυτό που έγινε. Είναι σαν να τιμωρείται το νησί που δίνει τον χρόνο 3,8 δισεκατομμύρια στο κράτος.

Όλα τα νησιά θα έχουν σε λίγο πρόβλημα, αλλά είναι σαν να γίνεται διάκριση. Στεναχωριέμαι για όλους τους ανθρώπους, όλες τις δουλειές. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και είναι και αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της Μυκόνου, τη στιγμή που ο ιός υπάρχει και σε άλλα νησιά.

Σας μιλάει ένας άνθρωπος που χειροκροτώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που μας κλείσανε. Από δω και πέρα όμως είναι άτοπο. Αν το θέμα μας είναι τα εμβόλια θα έπρεπε να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται, έρχονται με χαρτί ταυτοποίησης εμβολιασμού. Είναι άδικο! Στοχοποιείται αυτό το νησί συνέχεια. Στην Ελλάδα είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.