Ράνια Καραγιάννη: «Οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες! Τον Απρίλιο...»

Οι δυσκολίες της πρώην παίκτης του Big Brother 1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράνια Καραγιάννη: «Οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες! Τον Απρίλιο...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) η Ράνια Καράγιαννη. Την 29χρονη αγρότισσα την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother 1.

Η ίδια μίλησε για την ζωή της σήμερα αλλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συμπαίκτες της, ενώ εντύπωση έκανε η αλλαγή στην εμφάνιση της, μιας και είναι αγνώριστη, ιδίως σε μερικές φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει.

Οι δηλώσεις της Ράνιας Καραγιάννη από το Big Brother 1

«Με τον αντιδήμαρχο έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Όπως και με άλλα παιδιά που δεν το περίμενα κιόλας. Με τον Γρηγόρη έχω πολύ καλές σχέσεις και με τη Ραμόνα επίσης. Η Άννα Μαρία χάρηκα που κέρδισε. Με τα παιδιά έχουμε βρεθεί και από κοντά. Η Ραμόνα ήρθε Χαλκιδική και με τον Γρηγόρη κάναμε μαζί μια δουλειά στην Αντίπαρο το καλοκαίρι. Εγώ δεν πίστευα ότι με αυτά τα παιδιά έξω από το σπίτι θα είχα επαφές.

Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου είναι αγρότες και εγώ βοηθάω όσο μπορώ. Αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τον Απρίλιο έπεσε παγωνιά. Μας τα πάγωσε όλα. Καρποί δεν υπάρχουν πλέον. Έχει πληγεί η σοδειά μας. Δεν υπάρχει καρπός. Ο αγροτικός τομέας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Εμείς έχουμε και ακτινίδια και ροδάκινα».

Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Ράνιας

Η αγρότισσα από την πρώτη μέρα του Big Brother ξεκαθάρισε πως είναι σε σχέση και ερωτευμένη και δεν ψάχνει για τον έρωτα μέσα στο παιχνίδι διότι αυτόν τον έχει ήδη βρει στο πρόσωπο ενός μεγαλύτερού της άνδρα!

Συγκεκριμένα η Ράνια Καραγιάννη είναι 28 ετών και ο σύντροφός της, μέσα από τις φωτογραφίες που μας έφερε η εκπομπή GR Xpress στην δημοσιότητα, είναι γύρω στα 45 με 50! Μιλάμε δηλαδή για περίπου 20 χρόνια διαφορά!

Η ίδια η Ράνια έχει δηλώσει μέσα στο παιχνίδι πως θέλει μαζί του να κάνει 6 παιδιά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο σύντροφός της έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του, το οποίο και η παίκτρια του Big Brother υπερλατρεύει!

Δείτε τον σύντροφο της Ράνιας στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, στο τέλος του ριάλιτι η ίδια ανακοίνωσε πως έχει χωρίσει!