Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Το λέω και ανατριχιάζω» - Η υπόθεση που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη

«Δεν ένιωθα φόβο. Βέβαια, ούρλιαζαν τα σκυλιά...»

«Το λέω και ανατριχιάζω» - Η υπόθεση που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη
News 19.10.2021 16:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη η οποία μίλησε για την υπόθεση που τη συγκλόνισε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Η δημοσιογράφος έχει δει αρκετά εγκλήματα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο ωστόσο μία ήταν αυτή που κατάφερε να την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, και για τη στιγμή που κατάλαβε πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του, ενώ αναφέρθηκε και στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση Γραικού

«Για μένα ο Γραικός ήταν νεκρός από την αρχή. Δεν με πίστευε κανείς. Πήγα στη Θεσσαλονίκη τότε, πήγα σε τρεις χώρους. Έλεγα πού μπορεί να είναι. Πήγα στα σφαγεία αιφνιδιαστικά, με βοήθησαν. Πήγα κι εκεί που έκαιγαν τα κρέατα τα σφαγμένα να δω πότε λειτουργούσε αυτό. Πήγα από εδώ, πήγα από εκεί. Βρέθηκα με τη γυναίκα του, μίλησα, κάναμε τον περίπατό μας, την είδα από κοντά και κουβεντιάσαμε διαφορετικά.

Και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο είχε τη συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Με το που ήρθε και τον είδα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο μετά από δική μου επιμονή, κάτι δεν μου άρεσε. Του είπα να κάνουμε τη διαδρομή, δεν ήθελε, την κάναμε.

Ξέρεις ποιο είναι το πιο σοκαριστικό; Μετά τη βόλτα του είπα ότι θέλω να πάω στη μονάδα σου. Μου λέει αποκλείεται. Του λέω θέλω να πάμε. Μου λέει την κάμερα ξέχασέ την, ήταν κάθετος. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω και τους συνεργάτες ότι εμείς προπορευόμαστε και πήγαμε εκεί στη μονάδα του. Καμιά φορά είναι σαν να σε τραβάει κάτι, ένα ντοκουμέντο. Δεν ένιωθα φόβο. Βέβαια, ούρλιαζαν τα σκυλιά, ήμασταν οι δυο μας σε έναν χώρο περίεργο.

Μου λέει πού πας; Λέω πάω πίσω εκεί. Μου λέει δεν έχει τίποτα εκεί, έχει λάσπες θα λερωθείς. Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Κι εκεί σταμάτηα. Το λέω και ανατριχιάζω. Γύρισα και τον είδα που με κοίταζε κάπως περίεργα και μου έκανε νόημα να πάω προς τα πίσω. Και πήγα. Μου λέει ό,τι είδες είδες, πάμε. Εκεί ένιωσα ότι κάτι υπάρχει εκεί. Πήρα τότε και τις Αρχές και τους είπα για μένα ο Γραικός είναι κάπου εκεί γύρω», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Το χρονικό της υπόθεσης του Δημήτρη Γραικού

Το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου του 2016 ο 59χρονος επιχειρηματίας- κτηνοτρόφος Δημήτρης Γραικός έφευγε από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης. Επάνω του είχε μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς είχε κάνει εμπορική συναλλαγή. Ο τελευταίος άνθρωπος που εντοπίσθηκε ότι τον είχε δει ζωντανό αποδεικνύεται τώρα ότι ήταν ο δολοφόνος του.

Ο Δημήτρης Γραικός από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης είχε πάει στα σφαγεία με το αυτοκίνητό του, ένα αγροτικό 4Χ4 το οποίο παρά τις αναζητήσεις δεν είχε βρεθεί: Τώρα αποδεικνύεται ότι ο δολοφόνος είχε θάψει τον 59χρονο μαζί με το αυτοκίνητο. Παρά το γεγονός ότι ο 46χρονος που ομολόγησε το έγκλημα είχε κληθεί πολλές φορές για κατάθεση στην αστυνομία, εντούτοις δεν είχε ερευνηθεί ποτέ η κτηνοτροφική του μονάδα. Τώρα, διαπιστώθηκε ότι είχε σκάψει με εσκαπτικό μηχάνημα και είχε θάψει το αυτοκίνητο και το θύμα και πάνω από τα χώματα είχε ρίξει και μεγάλη ποσότητα κοπριάς.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν προκύψει νέα στοιχεία και μαρτυρίες που επιβεβαίωσαν αυτό που έλεγε η γυναίκα του, ότι δηλαδή, την ημέρα της εξαφάνισής του είχε μια μεγάλη οικονομική συναλλαγή - ύψους 17.000 ευρώ. Βάσει αυτών των στοιχείων ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση in rem- δεν είχε ακόμη εντοπισθεί ο δράστης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον έψαχνε αλλά βρέθηκε σήμερα νεκρός - Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη: «Η πρόταση από το MEGA ήρθε την κατάλληλη στιγμή»

Share