Οικονομική εξαθλίωση για τον Κώστα Μπίγαλη - Οι δύσκολες στιγμές μέσα στην καραντίνα

Η εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οικονομική εξαθλίωση για τον Κώστα Μπίγαλη - Οι δύσκολες στιγμές μέσα στην καραντίνα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στον οικονομικό τομέα την περίοδο της καραντίνας κατά την οποία δεν εργαζόταν.

Όπως εξήγησε ο Κώστας Μπίγαλης, έφτασε σε σημείο να δανείζεται 20ρικα για να μπορέσει να επιβιώσει. Αυτό βέβαια ήταν κάτι που συνέβη όχι μόνο στον Κώστα Μπίγαλη αλλά σε πολλούς καλλιτέχνες. Μάλιστα, μέσα στην καραντίνα, ο Κώστας Μπίγαλης έκανε και μερικές εξαιρετικά αυστηρές δηλώσεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπίγαλη

«Μετά από ενάμιση χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής, που εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει, γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, φτάσαμε σε σημείο να δανειζόμαστε ένα 20ευρο ο ένας από τον άλλον», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ με την αστρολογία. Την έβλεπα που διάβαζε έναν τόμο αστρολογίας και μου κίνησε την περιέργεια και ασχολήθηκα και εγώ.

Η Eurovision έπαψε να με απασχολεί τα τελευταία 16 χρόνια. Τα τραγούδια είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Είναι euroτράγουδα και οι καλλιτέχνες που πάνε είναι ερασιτέχνες. Πλέον η εικόνα έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ποιος θα ντυθεί, ποιος θα γδυθεί, τα φώτα! Τα φώτα είναι εκπληκτικά… Αλλά πολύ κακό για το τίποτα», κατέληξε.

Η αποκάλυψη του Μπίγαλη για την Κορομηλά

«Ο Τέρενς Κούικ στην αρχή της πορείας μου αποφάσισε να με ονομάσει Αλέξη. Είχα βοηθήσει την Ρούλα Κορομηλά με τις εκπομπές της, αλλά κάποια στιγμή εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια. Μου έδινε τρία λεπτά αντί για 6. Και όταν προβλήθηκε αυτή η εκπομπή που δεν πήγα, η Ρούλα Κορομηλά τραγουδούσε μόνη της 20 λεπτά», συμπλήρωσε ο Κώστας Μπίγαλης, μετά και την επίθεση που είχε κάνει στον Σπύρο Παπαδόπουλο.