Δημόσια εξομολόγηση από τη Γαία Μερκούρη για τον Άγγελο Λάτσιο

«Είσαι τέλειος...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια εξομολόγηση από τη Γαία Μερκούρη για τον Άγγελο Λάτσιο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γαία Μερκούρη θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της σύντροφο, Άγγελο Λάτσιο. Το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποιο καιρό και φαίνεται πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Έτσι, πολλές φορές βλέπουμε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με την καλή του, ενώ πριν λίγο καιρό οι δυο τους έκαναν μία ρομαντική εξόρμηση.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη για τον Άγγελο Λάτσιο

Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου και πάνω της, έγραψε: «Είσαι τέλειος».

Γαία Μερκούρη Άγγελος Λάτσιος σχέση

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία ο γιος της Ελένης Μενεγάκη

Εδώ και λίγο καιρό ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, βρίσκεται στην Ολλανδία, στο Άμστερνταμ, και τα social media του έχουν πάρει φωτιά από αναρτήσεις!

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από μπαρ της Ολλανδίας που τα πίνει με τους φίλους του κι έχει γίνει χαμός από τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων (δείτε το βίντεο εδώ).

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που έκανε τον Άγγελο Λάτσιο να πάρει το αεροπλάνο και να φύγει για λίγο από την Ελλάδα και την οικογένειά του.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πήγε στο Άμστερνταμ όπου σπουδάζει ο κολλητός του φίλος, Άρης Αργυρόπουλος, γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, για να περάσει λίγες ημέρες μαζί του φυσικά.

Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Μάκης Παντζόπουλος όπως φαίνεται έχουν καταφέρει να αναπτύξουν μια όμορφη σχέση, με την Ελένη Μενεγάκη να τους καμαρώνει περήφανη. Η παρουσιάστρια θέλει η οικογένεια της να είναι δεμένη, για αυτό και λατρεύει να περνάνε τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ωστόσο, για να καταφέρει να κάνει τον γιο της να έρθει κοντά στον σύζυγό της και πατέρα της μικρής Μαρίνας, πέρασαν από 40 κύματα. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και κόπος για να τους κάνει να φτιάξουν μια όμορφη σχέση.

σχέση Άγγελου Λάτσιου Μάκη Παντζόπουλου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO, ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένα "ατίθασο" παιδί στην εφηβεία και δεν ήταν εύκολο να έρθει κοντά στον σύντροφο της μητέρας του. Μέσα από 40 κύματα ωστόσο, οι δυο τους κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια κατάσταση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης.