Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή στο Instagram - Το σχόλιο που συζητήθηκε

Μετά την εμφάνισή της στο J2US

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθέωσε τη Δέσποινα Βανδή στο Instagram - Το σχόλιο που συζητήθηκε

Η Δέσποινα Βανδή κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο look το βράδυ του Σαββάτου (17/10) στo J2US και έτσι η κόρη της έσπευσε να την αποθεώσει στα social media.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαΐδη σχολίασε την ανάρτηση που έκανε με το look της η Δέσποινα Βανδή και αποκάλεσε θεά τη μαμά της.

Μαμά και κόρη έχουν πολύ καλή σχέση και έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει η μία ανάρτηση για την άλλη στο Instagram.

Το σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδη για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Μελίνα Νικολαΐδη Δέσποινα Βανδή

Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη δημόσια αναφορά στην Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό τους

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως πολλοί γνωρίζουν, παρουσιάζει αθλητική εκπομπή στη Nova. Κατά την διάρκεια της εκπομπής αυτής, λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου που ενώ είχε χωρίσει με την Δέσποινα Βανδή δεν το είχαν αποκαλύψει πουθενά, είχε μιλήσει για την τραγουδίστρια με τα πιο γλυκά λόγια.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα παιχνίδι, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τότε, στις 13 Σεπτεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή είχε βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια ενός άλλου άντρα...

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.