Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Σαρμπέλ στον Νίκο Μουτσινά - Πως είναι σήμερα;

Αγνώριστος πλέον!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Σαρμπέλ στον Νίκο Μουτσινά - Πως είναι σήμερα;

Στην σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι», πέρα από την "εισβολή" της Μίρκας Παπακωνσταντίνου, στο πλατό βρέθηκε επίσης και ο Σαρμπέλ. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε τραγουδώντας το νέο του τραγούδι, «Το πάρτι αρχίζει».

Στη συνέχεια κάθισε στην πολυθρόνα δίπλα στον Νίκο Μουτσινά όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή του «Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Λονδίνο. Μοίραζα τη ζωή μου σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Αυτή την περίοδο όμως βρίσκομαι και στην Αθήνα γιατί έχω βγάλει καινούργιο τραγούδι.

Στο Λονδίνο έχω διάφορες επιχειρήσεις και στο Ντουμπάι αλλά δεν έχουν να κάνουν με το τραγούδι. Όλον αυτό τον καιρό μου έλειπε πάρα πολύ η Ελλάδα, ήταν καιρός νομίζω να ξαναβγάλω τραγούδι γιατί ήταν κάτι που είχα πάντα μέσα μου».

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα ανέφερε: «Έφυγα από την Ελλάδα χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται πάρα πού εύκολα και δεν μπορώ να κάνω συνέχεια το ίδιο και το ίδιο. Ωστόσο, κάποια στιγμή το ένιωσα και επέστρεψα».

Οι δηλώσεις του Σαρμπέλ

Λίγα λόγια για τον Σαρμπέλ

  • Γεννήθηκε στο Σάουθγκεϊτ του Λονδίνου από Κύπριο πατέρα μουσικό και Λιβανέζα μητέρα δικηγόρο. Εκεί μεγάλωσε και σπούδασε μουσικό θέατρο και χορό.
  • Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό τραγούδι το 2004 μετά την συνάντησή του με τον μουσικό Παναγιώτη Στεργίου και τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη. Τον Ιούλιο του 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single από την Sony BMG, με γενικό τίτλο "Σε πήρα σοβαρά".
  • Το ομότιτλο τραγούδι είναι από την Τυνησία και διασκευή του αραβικού Ya Baba-Sidi Mansour (καθώς και το remix του).
  • Ακολούθησε η κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου, με τίτλο "Παράξενο συναίσθημα", τον Απρίλιο του 2005 που έγινε χρυσός. Μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη, που συμμετείχε δισκογραφικά σε αυτόν τον δίσκο, ξεκίνησε συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική.
  • Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο "Σαχάρα", στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα κομμάτια "Τάξε μου" και "Να 'σουν θάλασσα" (ντουέτο με την Νατάσσα Θεοδωρίδου). Τον χειμώνα του 2006-2007 συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πάριο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου στην "Ιερά Οδό".
  • Το καλοκαίρι του 2007 πραγματοποίησε συναυλίες μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Νότιο Αφρική και την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με την ανερχόμενη τότε Βανέσσα Αδαμοπούλου. Τον χειμώνα του 2007 εμφανίστηκε στο Fever με τον Νίκο Μακρόπουλο. Την ίδια περίοδο ηχογράφησε το τραγούδι "Mi chica" σε ένα ντουέτο με τον Σουηδό τραγουδιστή Κάμερον και σε γλώσσες ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.
  • Το 2008 κυκλοφόρησε τον 5ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Κάτι σαν εσένα". Το 2011 επέστρεψε με νέο single και τίτλο "Καυτό καλοκαίρι".
  • Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο όπου ασχολείται με το θέατρο. Εχει κάνει εμφανίσεις στην English National Opera, στο Royal Opera House και σε προγράμματα του BBC και του Channel 4. Στις 24 Αυγούστου 2014 παντρεύτηκε την Ελπίδα Τούμα στην Σαντορίνη.