Incognito κάτω από την Ακρόπολη - Αποκλειστικές φωτογραφίες Τζένης Μπαλατσινού και Βασίλη Κικίλια

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Incognito κάτω από την Ακρόπολη - Αποκλειστικές φωτογραφίες Τζένης Μπαλατσινού και Βασίλη Κικίλια

Παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα βρίσκουν πάντα ποιοτικό χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας με τον φακό του YOU να τους συναντά στα στενά κάτω από τη Ακρόπολη - και τον υπουργό Τουρισμού σε μεγάλα κέφια.

Το ζευγάρι, που τον περασμένο Ιούνιο συμπλήρωσε δύο ευτυχισμένα χρόνια γάμου, έχει δει τη ζωή του να αλλάζει άρδην μέσα σε αυτό το διάστημα σε όλους τους τομείς. Κάθε αλλαγή για καλό, όμως, με αποκορύφωμα τον ερχομό του 10 μηνών γιου τους, που βαφτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι Παναγιώτης-Αντώνιος (δείτε εδώ τρυφερές φωτογραφίες του μπέμπη) και τους συνοδεύει σταθερά στις εξόδους τους - εξαίρεση η περασμένη Κυριακή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Αυτός είναι κι ένας από τους κυριότερους λόγους που μέχρι σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού κρατά κλειστά τα χαρτιά της, όσον αφορά σε μια πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση, καθώς δεν θέλει να χάσει στιγμή από το μεγάλωμά του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα», έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον ερχομό του.

Χαμόγελα για τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια

Μπαλατσινού Κικίλιας

Μπαλατσινού Κικίλιας περιοδικό you

Γυμναστική με οικογενειακά... βάρη

Πέρα από την αγάπη της για τα παιδιά, δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την άσκηση στη φύση και συχνά θα βρούμε την Τζένη Μπαλατσινού να γυμνάζεται στον Εθνικό Κήπο. Αγαπημένη της συντροφιά, φυσικά, ο γιος της, Παναγιώτη-Αντώνιος, τον οποίο βάζει στην πλάτη της... για βαράκια, την ώρα που κάνει ραχιαίους. «Πρωινά βάρη», σχολίαζε η ίδια με χιούμορ.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 20/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ