"Θα ήθελα να κάνω παιδί αλλά δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους" - Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά στον αέρα του Πάμε Δανάη

Έγινε γνωστός μέσα από το Fame Story

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι Fame Story! Σήμερα κρατά χαμηλό προφίλ, μένει όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το πρωί της Τρίτης 19/10 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πράγματα που κανείς δεν γνώριζε.

Ο λόγος για τον Νότη Χριστοδούλου. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει με την σύλληψή του από την αστυνομία (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Οι δηλώσεις του Νότη Χριστοδούλου

«Πρέπει να έκατσα στο τραγούδι 1,5 χρόνο. Δεν περνούσα καθόλου καλά και υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου. Δεν μου άρεσε. Μετά ασχολήθηκα με τον επάγγελμά μου, με το art and design και με τη σκηνογραφία», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Όσον αφορά για το πώς φαντάζεται τη ζωή του στο μέλλον ο Νότης Χριστοδούλου ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, αν και θα ήθελα. Νομοθετικά, όμως, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί, αλλά οκ θα ήθελαν να έχω παιδιά. Νομίζω πώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη»

Ο Νότης Χριστοδούλου αποκάλυψε σήμερα ότι ασχολείται με την σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και η Δήμητρα Γαλάνη.

«Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: