Εριέττα Κούρκουλου: "Δυστυχώς ενάμιση χρόνο μετά..." - Η αποκάλυψη για την προσπάθεια να μείνει έγκυος

"Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες...."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εριέττα Κούρκουλου:

Μανούλα για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει η Εριέττα Κούρκουλου. Μετά από αρκετές προσπάθειες, η ίδια κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και να μείνει έγκυος.

Η Εριέττα μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης (19/10) εμφανίστηκε ως ομιλήτρια σε συνέδριο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να μείνει τελικά έγκυος, παρόλο που είναι μόλις 26 χρονών.

Οι δηλώσεις της Εριέττας Κούρκουλου για την εγκυμοσύνη της

«Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς.

Σήμερα, στέκομαι εδώ για να πω σε όσες γυναίκες αισθάνονται ακόμα μόνες τους, ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στέκομαι εδώ, για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο να σβήσουν τα ταμπού γύρω από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στέκομαι εδώ, γιατί οι γυναίκες που δίνουν τον αγώνα τους, χρειάζονται υποστήριξη και όχι συμβουλές. Δεν χρειάζονται μόνο οικονομική υποστήριξη. Χρειάζονται εργασιακή, κοινωνική και κρατική υποστήριξη. Θα συνεχίσω να στέκομαι εδώ λοιπόν, μέχρι να την αποκτήσουν».

Σπάνια εμφάνιση της Εριέττας Κούρκουλου με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη

Μπορεί η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να κάνει σπάνιες κοινές εμφανίσεις με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, αλλά κάθε φορά ξεχωρίσουν όταν τους βλέπουμε μαζί.

Χαμηλών τόνων το ζευγάρι, έκανε μια «ήσυχη» είσοδο στον χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού. Οι δυο τους πιασμένοι χέρι-χέρι, δεν άργησαν να πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες του θεάτρου. Με μαύρο κλασικό φόρεμα σε απλή γραμμή και γόβες, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έκανε μια chic εμφάνιση στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με τη Μόνικα Μπελούτσι.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ