«Είχα ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι, αλλά δεν πρόλαβε»

Ανατριχιάζει η...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι, αλλά δεν πρόλαβε»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση, αποκαλύπτοντας πως είχε ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να της γράψει τραγούδι ωστόσο, δεν πρόλαβε καθώς έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε τροχαίο πριν από 5 περίπου χρόνια.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στανίση για τον Παντελή Παντελίδη

Πρόσφατα είδα στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο ήσασταν με τον Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή, πριν από κάποια χρόνια, στο απόγειο της επιτυχίας του. Τον γνωρίζατε προσωπικά; Τι θυμάστε από εκείνον;

Ναι, είχα πάει στο μαγαζί που τραγούδαγε, γιατί πραγματικά αυτό το παιδί μου είχε κάνει μεγάλη αίσθηση. Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ήταν φαινόμενο, αγαπήθηκε πάρα πολύ. Μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νέος. Πιστεύω θα έκανε πάρα πολύ μεγάλη καριέρα, γιατί μίλαγε στις ψυχές των ανθρώπων. Θυμάμαι του είχα ζητήσει να μου γράψει ένα τραγούδι και μου είχε απαντήσει πως όλα θα γίνουν και τότε εγώ του είπα να βιαστεί γιατί είμαι μεγάλη και δεν έχω πολύ καιρό μπροστά μου, αλλά τελικά δεν πρόλαβε εκείνος. Μου είχε πει επίσης πως η μαμά του με λατρεύει και πράγματι όταν πήρα το μικρόφωνο να τραγουδήσω, ζήτησε από τον αδερφό του να την πάρει τηλέφωνο να με ακούσει. Κρίμα μεγάλο κρίμα, είπε η Κατερίνα Στανίση για τον Παντελή Παντελίδη του οποίου το όνομα παραμένει ζωντανό και μέσα από τον αδερφό του που ακολουθεί τα βήματα του.

Κατερίνα Στανίση για Παντελή Παντελίδη

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε στις 25/9 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA και πολλά ήταν τα ζευγάρια που μας τράβηξαν την προσοχή. Ανάμεσα τους, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης με την Ελένη Βουλγαράκη.

Μόλις λοιπόν, τελείωσαν το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη» και τα λόγια του συγκίνησαν του πάντες.

Η μητέρα του που παρακολουθούσε την πρεμιέρα, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, καθώς τόσο η φωνή του, όσο η εμφάνιση του αλλά και το στιγμιότυπο με τον Βασίλη Καρρά επί σκηνής της θύμισαν πάρα πολύ τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους λοιπόν ένα κολάζ φωτογραφιών με τους δυο της γιους ακριβώς στην ίδια στιγμή.

Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή