Μαίρη Συνατσάκη: "Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο" - Απασφάλισε για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Η αναφορά της στα αρνητικά σχόλια που ακούγονται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη:

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στην σχέση της με τον Ίαν Στρατή, την οποία και αποκάλυψε πριν μερικές μέρες με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα social media.

Η ίδια λοιπόν μίλησε τόσο για την συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της όσο και για μερικά σχόλια που ακούγονται για την διαφορά ηλικίας τους.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή

«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κορονοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί.

Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι μαζί».

«Είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους μίλησε για τον Ίαν Στρατή και για το πώς βιώνει την καθημερινότητα στο πλευρό του.

Όπως εξήγησε, παρόλο που αυτή είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους, η σχέση της με τον Ίαν Στρατή της προσφέρει μία ηρεμία που χρειάζεται.

«Όλα καλά είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπο μου, είναι ωραία αυτή η φάση στην ζωή μου. Το λέω με μια συστολή γιατί είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο μέσα μου. Πιστεύω ότι αυτό μας έχει περάσει λίγο λάθος κοινωνικά, ότι είναι ωραίο να τσακωνόμαστε εγώ δεν ήθελα να ζω αυτές τις σχέσεις τις χειριστικές. Βρείτε την ηρεμία σας την εύχομαι ολόψυχα. Θέλω μια ήρεμη σχέση», είπε χαρακτηριστικά.