GNTM 4 - Ραφαέλα: "Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά! Είναι ένα ριάλιτι το οποίο..."

"Ψυχικά δεν άντεχα άλλο!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - Ραφαέλα:

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Ραφαέλα Ροδινού, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το φετινό GNTM. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ψυχολογική πίεση που δέχθηκε στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Ραφαέλας από το GNTM 4

«Περίμενα να αποχωρήσω τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι τη στιγμή που έφυγα ήταν η στιγμή που ψυχικά δεν άντεχα άλλο και δεν θέλω να λέω ψέματα. Πιέστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Είναι ένα ριάλιτι το οποίο, μέσα στο παιχνίδι, κατάλαβα ότι ενώ είναι πολύ ωραίο πρότζεκτ δεν μου ταιριάζει το κομμάτι του ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μ’ αρέσει να αγχώνομαι.

Υπάρχει μια τρομερή πίεση την οποία δεν την είχα υπολογίσει σε αυτό τον βαθμό. Εννοείται πως υπάρχει μέσα στο σπίτι ψυχολόγος και είναι πολύ φίλος μου, κάθε μέρα ζήταγα και πήγαινα σε αυτόν. Είδα αρκετές συμπεριφορές μέσα στο σπίτι που δεν μου ταίριαζαν και δεν θα έκανα παρέα μαζί τους».

Η πρώτη ανάρτηση της Ραφαέλας Ροδινού

«Back to Normality! Το ζήσαμε και αυτό. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα ρε παιδιά, αλήθεια! Να είστε αληθινοί, να είστε δημιουργικοί, να μην φοβάστε να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε! Δημιουργήσατε αναμνήσεις! Ευχαριστώ την παραγωγή του @gntmgr για την όμορφη συνεργασία και τους κριτές φυσικά!

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την @vicky_koulianoy και τον αγαπημένο coach @yiorgoskaravas_official για τις πολύτιμες συμβουλές τους και για το ήθος τους γιατί αυτά τα παραδείγματα είναι προς μίμηση!

Υστ1: επειδή δεν είμαι καμία σνομπ βάζω στόχο δημόσια από σήμερα να απαντήσω σε οοοολα τα μηνύματα.

Υστ2: the best are yet to come Goodnight».