Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα στο Κολωνάκι με τις δίδυμες κόρες τους

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα στο Κολωνάκι με τις δίδυμες κόρες τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς καθώς στον κόσμο ήρθαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους. (Δείτε εδώ πως τις ονόμασαν)

Όπως είναι λογικό από τότε η καθημερινότητά τους ως νέοι γονείς έχει αλλάξει κατά πολύ μιας και οι δυο κόρες τους αποτελούν βασική προτεραιότητα για εκείνους. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις καθιερωμένες βόλτες του στο Κολωνάκι.

ο Σάκης Τανιμανίδης κρατούσε τη μία κόρη του στο μάρσιπο, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα είχε την άλλη κόρη στο καρότσι της.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα - Αλέξη Παππά

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οικογενειακή βόλτα

Τανιμανίδης - Μπόμπα

Βόλτα για Σάκη Τανιμανίδη - Χριστίνα Μπόμπα

Μπόμπα - Βόλτα με τις κόρες της

Χριστίνα Μπόμπα: Επέστρεψε στην γυμναστική 4 σχεδόν μήνες μετά την γέννα

Τέσσερις μήνες έχουν συμπληρωθεί από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Τώρα που αρχίζουν λοιπόν σιγά σιγά να μεγαλώνουν, η ίδια επιστρέφει στις αγαπημένες της συνήθειες.

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στις μικρές της και δεν τις αποχωρίζεται λεπτό, με τον χρόνο της να είναι αρκετά περιορισμένος.

Ωστόσο, η ίδια προσπαθεί να επανέλθει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της και την αρχή την έκανε πριν μερικές μέρες, επιστρέφοντας στο γραφείο της.

Μάλιστα, η Χριστίνα επέστρεψε και στην γυμναστική και αυτό θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο βίντεο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γυμνάσου, επειδή αγαπάς το σώμα του, όχι επειδή το μισείς».

Βίντεο με την γυμναστική της Χριστίνας Μπόμπα