Επέστρεψε στο OPEN η Μπέτυ Μαγγίρα - Ξέσπασε σε κλάματα με το που καλημέρισε τους τηλεθεατές

«Η μητέρα μου είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο OPEN η Μπέτυ Μαγγίρα - Ξέσπασε σε κλάματα με το που καλημέρισε τους τηλεθεατές

Στην εκπομπή της "Ποιος είναι πρωινιάτικα" στο OPENtv, επέστρεψε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το θάνατο και την κηδεία της μητέρας της. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από την απώλεια της και για αυτό ξέσπασε σε κλάματα με το που καλημέρισε τους τηλεθεατές της.

Ντυμένη στα μαύρα ανέφερε πως νιώθει σαν να αρχίζει πάλι από την αρχή. Παράλληλα ευχαρίστησε το κανάλι, τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές για τα μηνύματα στήριξης, αλλά και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας της τους τελευταίους μήνες.

Η εξομολόγηση της Μπέτυς Μαγγίρα με δάκρυα στα μάτια

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια.»

Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της η Μπέτυ Μαγγίρα - Συγκινημένοι οι συνεργάτες της

Δηλώσεις στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης με αφορμή την πολύ όμορφη ανάρτηση που έκανε, στην οποία φαίνεται ο Στράτος, ένας προσκεκλημένος σε ένα γάμο, να χορεύει ζεϊμπέκικο πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε με την εκπομπή την εμπειρία του και το πόσο πολύ τον συγκίνησε η δύναμη ψυχής που έδειξε ο Στράτος, ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα δεν άντεξε και βούρκωσε, όπως και οι συνεργάτες της, λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρεμιέρα τους.

«Αυτή η στιγμή ήταν πολύ δυνατή και πολύ συγκινητική. Κάποια στιγμή η κοπέλα που παντρεύτηκε μου ζήτησε να πω ένα συγκεκριμένο τραγούδι για έναν άνθρωπο δικό της. Δεν ήξερα τι θα δω μπροστά μου διότι ο χορός δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησε το κομμάτι και ξαφνικά είδα τον Στράτο να έρχεται με αυτή την πραότητα στο πρόσωπό του.

Από αυτό που μετέφερε ως άνθρωπος, από ένα σημείο και μετά με έκαναν και ξέχασα το αμαξίδιό του και έβλεπα μπροστά μου έναν λεβέντη όρθιο με ένα ανάστημα πέντε μέτρα να χορεύει μια ζεμπεκιά για τους δικούς του ανθρώπους. Πραγματικά συγκλονίστηκα, κατέβηκα από τη σκηνή και άρχισα να του χτυπάω παλαμάκια και να τραγουδώ και κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να γονατίσω και με τα δυο μου τα πόδια και δεν τολμούσα να τον κοιτάξω στην αρχή στα μάτια. Υποκλίθηκα σε αυτό το μεγαλείο της δύναμης.

Όταν τελείωσε η βραδιά πήγα και τον βρήκα τον Στράτο και του λέω Σ΄ ευχαριστώ πολύ γιατί σήμερα μου έδωσες ένα τεράστιο μάθημα. Όταν σου έχει συμβεί αυτό το πολύ άσχημο πράγμα στη ζωή σου κι έχεις την ψυχική δύναμη και τη μαγκιά και την παληκαριά ψυχής να το ξεπερνάς και να βγαίνεις και μπροστά και να χορεύεις ένα λεβέντικο ζεμπέκικο, εγώ ότι και να έχω, όποια προβλήματα, μου τα εκμηδενίζεις. Και θέλω να σε παρακαλέσω, επειδή τραβούσε βίντεο ο μαέστρος μου να μου επιτρέψεις να το μοιραστώ με τον κόσμο που με ακολουθεί γιατί πιστεύω θα δώσεις μεγάλο μάθημα και δύναμη...», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.