"Ήταν να βγούμε αλλά κόλλησε ένα..." - Η αποκάλυψη της συντρόφου του Μικρούτσικου για την υγεία του

Παραμένει στην εντατική ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την υγεία του. Ο παρουσιαστής πριν μερικές ώρες αποσωληνώθηκε, ωστόσο δεν είναι σίγουρα ακόμα αν θα καταφέρει να επιστρέψει στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε αμέσως στην αντιβίωση που του χορηγήθηκε. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) και η σύντροφός του, Έλενα, η οποία μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του.

«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς. Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν.

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος. Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ», είπε η Έλενα Μαστραγγέλη.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υγεία του

Οι τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει ο Μικρούτσικος πριν μπει στην εντατική

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής μέσα σε όλα ανέφερε πως όταν με το καλό πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει αμέσως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος.

Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω. Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι. Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο Big Brother γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο».