Χριστίνα Μπόμπα: "Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι..." - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

"Φεύγω δύσκολα από το σπίτι, αλλά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα:

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (20/10) η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πραγματοποιήσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των δίδυμων της.

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αναφέρθηκε τόσο στην μητρότητα όσο και στα κιλά της, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να χάσει 14 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και πώς της έχουν μείνει ακόμη 10 ενώ επιστρέφει σιγά σιγά και στην καθημερινότητά της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας! Έχω ακόμη δέκα κιλά να χάσω, με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά. Μου έμειναν άλλα δέκα, αλλά δεν πειράζει δεν αγχώνομαι καθόλου γιατί τώρα είναι τόσο διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά με τα μωρά μου που λέω όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά σιγά.

Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με δυο μωρά.Αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά! Θηλάζω ακόμα, δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά, οπότε κάνουμε μεικτό θηλασμό. Τα πάμε υπέροχα! Φεύγω δύσκολα από το σπίτι, αλλά είμαι ευλογημένη γιατί έχω βοήθεια, μία η μία γιαγιά μία η άλλη. Και στο επόμενο και γρήγορα!».

Με τα δίδυμα στα μάρσιπο βόλτα στο Κολωνάκι - Τρυφερές φωτογραφίες από Τανιμανίδη και Μπόμπα

Φουλ πρόγραμμα για τον Σάκη Τανιμανίδη, που μπαλαντζάρει καθημερινά την οικογενειακή ευτυχία με τα επαγγελματικά του. Τηλεοπτικά θεωρείται σίγουρος ο ρόλος του στην παρουσίαση της Φάρμας για το Β' μισό της σεζόν, ωστόσο παράλληλα «τρέχει» ορισμένα δικά του projects και γι' αυτό τον λόγο βρέθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στις Κάννες (δείτε εδώ φωτογραφίες), αφήνοντας πίσω ως κύρια “υπεύθυνη” με τα μωρά την Χριστίνα Μπόμπα, που κι εκείνη επέστρεψε στο γραφείο μετά από τέσσερις μήνες.

Ο παρουσιαστής γύρισε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, όμως δεν έμεινε λεπτό να ξεκουραστεί. Δεν είναι υπερβολή, άλλωστε, να πούμε ότι για χάρη της Χριστίνας και των δίδυμων κοριτσιών του, της Αριάννας και της Φιλίππας, ξεχνά την κούραση και κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Έτσι, λοιπόν, όταν τον συναντήσαμε την Κυριακή στο Κολωνάκι, ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά την ίδια ώρα που έκλειναν τα μάτια του, έσφιγγε στην αγκαλιά του την κορούλα του και έδειχνε πως δεν θα μπορούσε να βρίσκεται αλλού, παρά στο πλευρό των αγαπημένων του προσώπων. Το ζευγάρι Τανιμανίδη-Μπόμπα περπάτησε για λίγο με τις κόρες του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι για να... χουχουλιάσει με την ησυχία του.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια Τανιμανίδη-Μπόμπα. Ανάμεσα, βέβαια, στις άυπνες νύχτες και τις ανησυχίες που συνεπάγονται ένα σπίτι με δίδυμα, υπάρχει μια απίστευτη γαλήνη και ευτυχία, η οποία φαίνεται σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρώτο πράγμα που έκανε ο Σάκης γυρίζοντας από τις Κάννες ήταν να αγκαλιάσει τις κόρες του, ενώ και την Χριστίνα δεν την πείραξε καθόλου που είχε περισσότερο χρόνο μαζί τους, εν τη απουσία του.