Happy Day: Έκπληξη γενεθλίων για την Όλγα Λαφαζάνη - Χαρές στο πλατό του ALPHA

Η εντυπωσιακή τούρτα και η ανθοδέσμη για την δημοσιογράφο της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Happy Day: Έκπληξη γενεθλίων για την Όλγα Λαφαζάνη - Χαρές στο πλατό του ALPHA

Μια πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε σήμερα (21/10) το πρωί την Όλγα Λαφαζάνη. Η δημοσιογράφος του Happy Day γιορτάζει τα γενέθλια της για αυτό και η εκπομπή της είχε ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τους συνεργάτες της της έφεραν μια εντυπωσιακή τούρτα ενώ δέχτηκε και μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη.

Αφού τους ευχαρίστησε όλους, τόνισε ότι δεν το περίμενε καθώς ήταν σε εξωτερικά γυρίσματα. Πριν μερικές μέρες εντωμεταξύ, συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day!

Η έκπληξη του Happy Day στην Όλγα Λαφαζάνη για τα γενέθλιά της

Το ανακοίνωσε στον αέρα του Happy Day - Έγκυος η...

Ένας χωρισμός επιβεβαιώθηκε και μια εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 στον αέρα του Happy Day! Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και 6 χρόνια και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο λόγος για την Μελίνα Μακρή που περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει», τόνισε και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει μαθευτεί τόσο καιρό:

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».

Για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».