Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απρόοπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Βγήκαν αμέσως σε διαφημιστικό διάλειμμα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απρόοπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Βγήκαν αμέσως σε διαφημιστικό διάλειμμα

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, με αποτέλεσμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να βγει αμέσως σε διαφημιστικό διάλειμμα με σκοπό να επιδιορθωθεί το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα... φώτα.

Συγκεκριμένα, η παρέα του ALPHA είχαν μια ξαφνική διακοπή ρεύματος την οποία όμως αντιμετώπισαν με χιούμορ. Έβγαλαν όλοι τους φακούς των κινητών τους, ενώ λίγο αργότερα το φως ήρθε ξανά. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού έσβησε και πάλι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μετά τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά, αναγκάστηκε να βγει σε διαφημίσεις με σκοπό να λύσουν το πρόβλημα.

Βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Ακόμη ένα ασύλληπτο περιστατικό στο Happy Day

Τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου στο Dot σχολίασε μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων αποφάσισε να διασκεδάσει τους τηλεθεατές της, κάνοντας μία μίμηση με τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε πως ήταν η φωνή του Ντόναλντ και μίλησε για την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε η Disney.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να κάνει κι εκείνη με τη σειρά της τη μίμηση και το αποτέλεσμα ήταν απλά απολαυστικό.