Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Εκτός τόπου και χρόνου" - Λιάγκας και Σκορδά "κατακεραυνώνουν" τον Πετρούνια μετά τις δηλώσεις του για το Metoo

"Ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις"

News 21.10.2021 12:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αρκετές αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, αναφορικά με το ελληνικό κίνημα metoo. Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά σχολίασαν το επίμαχο αυτό απόσπασμα, με τους παρουσιαστές να μην υποστηρίζουν τις απόψεις του, το ίδιο και η ομάδα του Happy Day.

«Είναι μία ατυχής δήλωση και νομίζω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και το έχει σκεφτεί από ό,τι φάνηκε. Δε φαίνεται να είναι τόσο επιπόλαια η δήλωσή του, αλλά ελπίζω κι εγώ να είναι γιατί είναι συμπαθέστατος, είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συγκινήσει» είπε ο Βαγγέλης Περρής αρχικά μετά την προβολή του αποσπασμάτος.

Ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά σχολίασε: «Άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Είναι λάθος κι εγώ συμφωνώ. Αν καταλάβαμε καλά, αυτό που εννοούσε ήταν ότι ένας αθλητής πρώτου μεγέθους δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις».

Με την σειρά της, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως: «Πρώτα από όλα δε μιλάμε για παράπονο. Εξ’ αρχής η τοποθέτηση του είναι λάθος, άσχετα ποια είναι η γνώμη του είναι βασισμένη σε κάτι λάθος. Δεν είναι λάθος αν κάποιος έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση».

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Πρωινού για τον Λευτέρη Πετρούνια

Η τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό κίνημα metoo που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο χρυσός ολυμπιονίκης που πρόσφατα πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το πρώτο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χειρουργείο στον ώμο

Διέρρευσαν φωτογραφίες από τον γάμο Πετρούνια - Μιλλούση

Share