Τέλος εποχής για την Βίκυ Καγιά - Αποχωρίστηκε τα ξανθά της μαλλιά

Και όμως... έτσι είναι πλέον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος εποχής για την Βίκυ Καγιά - Αποχωρίστηκε τα ξανθά της μαλλιά

Μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η παρουσιάστρια από τότε που εισχώρησε στο χώρο της μόδας διατηρούσε ξανθό μαλλί, ωστόσο στα 43 της αποφάσισε να το αλλάξει.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast Star, την είδαμε με silver απόχρωση στα μαλλιά και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Αυτό σημαίνει, πως μια νέα αρχή ξεκινά για την ίδια μετά την απόφαση αυτή...

«Έχω αρχείο από όλες τις φωτογραφίσεις μου. Βέβαια, πριν από δύο χρόνια πλημμύρισε το υπόγειο και έχασα πολλές κούτες με το αρχείο μου. Θυμάμαι σχεδόν όλες τις φωτογραφίσεις μου. Στα παιδιά μου έχω δείξει κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες. Θεωρώ ότι είναι μικρά ακόμα και δε θέλω να παρανοήσουν την έννοια της δημοσιότητας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του DWTS.

Και συνέχισε: «Νιώθω πολύ τυχερή που μου έχουν συμβεί όλα αυτά τα ωραία πράγματα στη ζωή μου. Τη στιγμή που θα πεις ''το ‘χω'' είναι η στιγμή που έρχεται κάτι και σου κόβει τα πόδια και πέφτεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη της. Κατάξανθη ωστόσο είναι η κόρη της και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Έτσι είναι η Βίκυ Καγιά χωρίς ξανθά μαλλιά

«Έχω δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές»

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στο Gala όπου μέσα σε όλα η ίδια έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη καθώς "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για διάφορες πατριαρχικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί παλιότερα καθώς έχει υπάρξει στον χώρο του μόντελινγκ.

Να τονίσουμε πως η ίδια μετά από την δική της απόφαση να αποχωρήσει από το project του GNTM, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με το DWTS όπου θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας. Επειδή όμως εντόπισαν κρούσματα κορωνοϊού, αναβάλλεται προς το παρόν η πρεμιέρα του χορευτικού διαγωνισμού.

Τα πράγματα στη ζωή σου έχουν έρθει καλύτερα ή χειρότερα απ' όσο τα φανταζόσουν;

Μου έχουν έρθει όπως έπρεπε να έρθουν για να πάρω τα μαθήματα που πήρα, τις πίκρες και τις χαρές που πήρα, για να είμαι σήμερα.

Αναρωτιέμαι, δουλεύοντας μια ζωή σε ανδροκρατούμενους χώρους, έχεις δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές;

Και βέβαια έχω δεχτεί πατριαρχικές συμπεριφορές και υποτίμηση στην τηλεόραση. Τώρα; Εδώ και χρόνια. Δεν δίνω σημασία. Καμία Και με έχουν βρίσει και όλα. Κι ουκ που ασχολήθηκα. Όταν ακούς να σε τσεκουρώνουν και να σε απορρίπτουν κλαις μία, δύο, τρεις, δέκα, δεκαπέντε φορές. Τη δέκατη έκτη λες «σήκωσε το κεφάλι και προχώρα». Παίρνεις μια απόφαση.

Βοήθεια έχεις αναζητήσει ποτέ; Ψυχολογική, στήριξη;

Κάνω ψυχανάλυση από τα 22. Έχω κάνει και στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Έκανα ένα διάλειμμα και τα τελευταία εννέα χρόνια πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα. Όταν είχα πολύ έντονο πρόγραμμα και στρες, πήγαινα δύο φορές. Είναι η μόνη επένδυση για την οποία δεν μετανιώνω. Και όσο μπορώ να το κάνω, θα το κάνω, Δεν είμαι υπερήρωας.

Κι όμως, δίνεις αυτή την εικόνα.

Όχι, είμαι προγραμματισμένος άνθρωπος, Και μοιράζω τον χρόνο μου αποκλειστικά μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Ούτε πολύ έξω με βλέπεις, ούτε πολλά ταξίδια κάνω πια.