Νίκη Λυμπεράκη: "Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος! Οι γιατροί μου είχαν πει ότι..."

"Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκη Λυμπεράκη:

Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε η Νίκη Λυμπεράκη το πρωί της Πέμπτης (21/10). Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην νέα της εκπομπή, στην μητρότητα αλλά και στον γιο της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε ξανά μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος.

Οι δηλώσεις της Νίκης Λυμπεράκη

«Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα.

Προσπαθώ από πριν να δω το βίντεο τόσες φορές ώστε να έχει φύγει η φόρτιση. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη. Από την άλλη μπορεί να συμβεί στον αέρα κάτι που να σε αιφνιδιάσει. Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις», είπε αναφορικά με το πώς καταφέρνει να παρουσιάζει τις ειδήσεις έχοντας μία απόσταση.

Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκε.

Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».

Οι πρώτες δηλώσεις για τη βάφτιση του γιου της

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία μίλησε για τη βάφτιση του γιου της. Ο μικρός της πήρε το όνομα Πάνος - Μάξιμος ενώ νονά του ήταν η δημοσιογράφος, Έφη Αλεβίζου.

Λίγο καιρό πριν τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της στο Mega, η Νίκη Λυμπεράκη μοιράστηκε με τους δικούς της ανθρώπους μία πολύ όμορφη στιγμή.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως.

«Μεγάλη χαρά. Το όνομα του μικρού είναι Πάνος – Μάξιμος. Το Πάνος είναι του μπαμπά μου, το Μάξιμος είναι επειδή μας άρεσε πάντα. Με την Έφη είμαστε φίλες αρκετά χρόνια πια και ήταν περίπου αυτονόητο. Μας το πρότεινε η Έφη πριν γεννηθεί ο μικρός», είπε χαρακτηριστικά η Νίκυ Λυμπεράκη.