Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη: "Πιστεύω χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και τιμωρίας"

"Εδώ μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητας"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη:

Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα η Βαλέρια Κουρούπη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, το ίδιο και η Θάλεια Ματίκα πριν μερικές ώρες.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, στο Εθνικό τρεις σεζόν και δεν είχα συναντήσει αυτήν του την πλευρά, ούτε καν την επιθετική του. Δούλεψα με έναν άνθρωπο πάρα πολύ συνεργάσιμο τότε. Βέβαια, το πρωταγωνιστικό δίδυμο τότε ήταν εκείνος και ο Γιάννης Μπέζος και υπήρχε μια γλυκιά σχέση μεταξύ τους.

Αν είχατε τον Πέτρο Φιλιππίδη μπροστά σας, τι θα του λέγατε;

Δεν θα του έλεγα τίποτα, γιατί νομίζω δεν θα έπαιρνα καμία απάντηση που θα με αφορούσε. Δεν είμαι ψυχίατρος, εδώ μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητας και για έναν άνθρωπο που ούτε εκείνος δεν ξέρει το «γιατί» τα έκανε όλα αυτά. Πιστεύω χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και προφανώς τιμωρίας. Ας τον ρωτούσε ένα ψυχίατρος, μήπως έβγαζε κάποιο συμπέρασμα.

Βαλέρια Κουρούπη για Φιλιππίδη

"Έσπασε" την σιωπή της η Βαλέρια Κουρούπη - "Έχω δεχθεί σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση"

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα” μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη το πρωί της Τρίτης (21/9). Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα μίλησε για το ελληνικό #metoo αλλά και για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει η ίδια.

"Το κίνημα #metoo ήταν μια πολύ ωραία αρχή, οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Παρενόχληση έχω δεχτεί, κακοποίηση λεκτική έχω δεχθεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν έχω ζήσει έντονη σεξουαλική παρενόχληση που να χρειαστώ να καταγγείλω.

Να καθησυχάσω τους φίλους μας τους σεξιστές ότι δεν μένουμε πια μαζί με τον πρώην συζυγό μου".