Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Μην γίνεις σαν τον Πετρούνια" - "Κόλαφος" με τον Ολυμπιονίκη

Μετά τις δηλώσεις του για το κίνημα metoo στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

Σε μια ανάρτηση "φωτιά" προχώρησε νωρίτερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το κίνημα metoo στην Ελλάδα που προκάλεσαν ολόκληρο ντόρο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μερικά story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να τάσσεται κατά των όλων όσων είπε ο Ολυμπιονίκης, το ίδιο και οι χρήστες στα social media.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις δηλώσεις του Πετρούνια για το metoo

«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δε γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια. Εάν… εάν… εάν… Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα». Δείτε εδώ και την απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις δηλώσεις του Πετρούνια

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις δηλώσεις του Πετρούνια για το metoo

Η απάντηση του Μπουρδούμη στις δηλώσεις του Πετρούνια για το metoo

Χιλιάδες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για το Metoo

Αρχικά, ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την οικογένειά του, τη Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες του, ωστόσο λίγο αργότερα κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, τόσο στον χώρο του αθλητισμού όσο και γενικότερα.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, γιατί δεν έχω δει κάτι, εάν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα φώτα πάνω και έχει καταφέρει τους στόχους να τους υλοποιήσει, δεν έχει τέτοιο back up ή τέτοιου είδους παράπονο, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε χαρακτηριστικά και έκτοτε ξεκίνησε ο κακός χαμός στα social media.

Το όνομα του μέσα σε λίγη ώρα έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να δηλώνουν φανερά απογοητευμένοι από το άστοχο αυτό σχόλιο του.