Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την σχέση που έχει η κόρη του με την Κατερίνα Γερονικολού

"Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω σε αυτό"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την σχέση που έχει η κόρη του με την Κατερίνα Γερονικολού

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και την Δέσποινα Καμπούρη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνύπαρξη της κόρης του με την Κατερίνα Γερονικολού, ενώ πριν μερικές μέρες μίλησε και για την Βάσω Λασκαράκη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Δεν θεωρώ ότι είναι ταμπού για έναν άνδρα που είναι δημόσιο πρόσωπο να έχει παιδί από προηγούμενο γάμο. Η Κατερίνα με την Εύα τα πάνε πάρα πολύ καλά και περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάτι να κρύψω σε αυτό.

Στην αρχή υπήρχε αυτός ο φόβος. Μετά, αφού έγινε η γνωριμία, συμπάθησε η μία την άλλη και δεν υπήρξε πρόβλημα. Στη φάση που η μικρή δεν θα ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα είχε όλη τη φόρτιση θα ήμουν εγώ, γιατί θα ήμουν ακριβώς στη μέση.

Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα. Το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από την Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία… Εγώ δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα. Δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να κάνεις σχέδια σε αυτό το πράγμα».

Αλλάζει η ζωή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού - Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά...

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μετρούν τριάμισι χρόνια σχέσης και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, οι δυο καλλιτέχνες θα είναι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ, "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ", κι έτσι θα είναι μαζί και στο πλατό!

Πρόκειται για μια γλυκιά ρομαντική σειρά, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να μπλέκεται σε μια τρυφερή ιστορία αγάπης γεμάτη σασπένς. Οι ετοιμασίες της ΕΡΤ για την συγκεκριμένη παραγωγή αρχίζουν μέσα Οκτώβρη με την σειρά να προβάλλεται - πιθανότατα - στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το σενάριο είναι της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη. Η κεντρική ηρωίδα είναι μια γυναίκα αρκετά υπερβολική σε θέματα υγείας, υποχόνδρια και φοβισμένη. Επισκέπτεται ένα ιατρικό κέντρο και κάνει εξετάσεις. Εκεί, ο πρωταγωνιστής την υποδέχεται ως συνεργάτης του κέντρο, μόνο που κάνει ένα τραγικό λάθος.

Ανακοινώνει λάθος τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με αποτέλεσμα να αλλάξουν όλα για την ηρωίδα. Οι δυο τους γίνονται ένα, ζώντας μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. Η ζωή τους αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη, ολοκληρωτικά.

Να σημειωθεί ότι το όμορφο ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει ξανά μαζί στην κινηματογραφική ταινία "Για πάντα" το 2019, σε σενάριο Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τώρα, ο ηθοποιός τρέχει και την εκπομπή του στο Mega, Fishy, που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους ιθύνοντες από την δεύτερη κιόλας μέρα προβολής (δείτε εδώ το γιατί).