Ελένη: Πιο ατρόμητη από ποτέ η μητέρα του Σάββα Πούμπουρα - Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 10.000 μέτρα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη: Πιο ατρόμητη από ποτέ η μητέρα του Σάββα Πούμπουρα - Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 10.000 μέτρα

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του MEGA στην εκπομπή «Ελένη».

Από τότε ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πέρα από τα επαγγελματικά που μέχρι στιγμής φαίνεται να πηγαίνουν καλά, το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά του αφού πριν από λίγο καιρό βάφτισε το παιδάκι του.

Μέσα σε όλα ο ίδιος στην εκπομπή έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη στήλη. Αυτή τη φορά, ενέδωσε στο πάθος της περιπέτειας και με συνοδοιπόρο τη μητέρα του έβαλε μπρος για ελεύθερη πτώση αφού πρώτα είχαν δοκιμάσει τα cart.

Και ενώ θα νόμιζε κανείς ότι η κυρία Αναστασία θα τα έβρισκε σκούρα εκείνη δήλωσε πώς θα γίνει η νέα της αγαπημένη συνήθεια.

Η ελεύθερη πτώση του Σάββα Πούμπουρα με την μητέρα του

"Λύγισε" ο Σάββας Πούμπουρας μετά από την αποκάλυψη που έκανε για την κατάθλιψη

Το πρωί της Κυριακής 10/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», ο Σάββας Πούμπουρας. Μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή καθώς έχει γίνει μπαμπάς. Ωστόσο, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι πέρασε κατάθλιψη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στη δεκαετία των 20-30 εννοείται πως δεν είχα φανταστεί να γίνω οικογενειάρχης. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσω. Η γυναίκα μου το κατάλαβε αυτό, έκανε ένα καλό κόλπο: με άφησε ελεύθερο. Η αποδοχή είναι το μυστικό της σχέσης μας».

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε και για μια άσχημη περίοδο στη ζωή του, όταν είχε περάσει κατάθλιψη: «Δεν άντεχα. Δε μπορούσα να ξυπνάω το πρωί. Είναι σοβαρό αυτό που σου λέω ότι δεν μπορούσα να ξυπνάω, με κατέκλυαν οι ενοχές», εκμυστηρεύτηκε ο παρουσιαστής.

«Κατάφερα και το ξεπέρασα ναι. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τόσο σημαντικοί, κανείς μας, δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εμάς. Ο καθένας έχει να σκεφτεί τα δικά του προβλήματα. Δεν σκέφτεται εμένα. Μεγαλοποιούμε τα πράγματα, σε κατακλύζουν και σκας».