Super Κατερίνα: Συγκινήθηκε on air η Κατερίνα Καινούργιου με την ιστορία της γνωστής Tik Toker Άννας Μπαλάν

«Μέχρι τα επτά μου χρόνια δεχόμουν συχνά βία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Συγκινήθηκε on air η Κατερίνα Καινούργιου με την ιστορία της γνωστής Tik Toker Άννας Μπαλάν

Στην σημερινή εκπομπή 21/10 του ALPHA «Super Κατερίνα», ήταν καλεσμένη η γνωστή Tik Toker Άννα Μπαλάν. Μεταξύ άλλων η 25χρονη Τik Toker που γεννήθηκε στη Μολδαβία και είναι εκ γενετής τυφλή μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό.

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια έκπληξη, γιατί όταν με κάλεσαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού έπαθα σοκ.

Αποδέχτηκα την πρόταση, επισκέφτηκα των Πρωθυπουργό και μιλήσαμε για όλα τα ζητήματα ου υπάρχουν για τους ανθρώπους με αναπηρία και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη που κατάφερα και έφτασα μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια, η Άννα Μπαλάν μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια αναφέροντας: «Η μητέρα μου όταν ήμουν τριών χρόνων, ήρθε στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να εργασθεί. Δυστυχώς με άφησε με τον πατέρα μου, δεν ήθελε, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ο πατέρας ήταν αλκοολικός και αρκετά βίαιος και μέχρι τα επτά μου χρόνια δεχόμουν συχνά βία…

Στο οικοτροφείο που πήγα στα επτά μου, είχα συχνή επικοινωνία με τη μητέρα μου… Όταν έγινα 10 ετών η μητέρα μου με έφερε στην Ελλάδα και άλλαξε όλη μου η ζωή… Πήγα σε Ελληνικό ειδικό σχολείο τυφλών.

Με βοήθησε πολύ ο Έλληνας πατριός μου να μάθω ελληνικά και του χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί είχα και έχω μια οικογένεια που με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή και δεν ένιωσα ποτέ ξένη. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα τόνισε πως μέσα από το Tik Tok προσπαθεί να ενημερώσει τους γονείς των παιδιών με αναπηρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους».

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της λέγοντας: «Αυτό που με έφερε κοντά σε εκείνον είναι το γεγονός ότι δεν με αντιμετώπισε ως άτομο με αναπηρία». Δείτε επίσης εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Άννας Μπαλάν στην εκπομπής Super Κατερίνα

"Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι..." - Αποκάλυψε τα ευχάριστα στον αέρα του ALPHA

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες όπως φαίνεται για την Κατερίνα Καινούργιου. Ο λόγος ωστόσο ήταν η... εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή!

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (21/10) και κατά την διάρκεια της εκπομπής της, εξομολογήθηκε πόσα ζόρια τράβηξε αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά, αποάλυψε πως πλέον είναι ανακουφισμένη, καθώς τα σύννεφα διαλύθηκαν πάνω από το ζώδιό της, τον Ταύρο.

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι έφυγε ο ανάδρομος και η πανσέληνος, που ήμασταν χάλια χτες κάποιοι Ταύροι, λέμε τώρα… Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καμιά φορά αυτά τα αστρολογικά, ενεργειακά, μπορεί να μας επηρεάζουν ψυχολογικά» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έστειλε τα περαστικά της στον Αντρέα Μικρούτσικο.

Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωση