Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο Ανδρέας Μικρούτσικός ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Να θυμίσουμε πως το βράδυ της Δευτέρας ο παρουσιαστής είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της εκπομπής, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για να του ευχηθεί δημόσια περαστικά. «Περαστικά Ανδρέα μου.. Εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι μας πιο δυνατός από ποτέ! Σ αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου - Ανάρτηση

Οι τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει ο Μικρούτσικος πριν μπει στην εντατική

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής μέσα σε όλα ανέφερε πως όταν με το καλό πάρει εξιτήριο θα επιστρέψει αμέσως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Super Κατερίνα. Κοριτσάρα μου, τι κάνεις; Όταν σε ακούω νιώθω πάρα πάρα πολύ καλά. Εδώ και λίγη ώρα, ακούω την εκπομπή σας αλλά δεν παύει να είμαι σε ένα νοσοκομείο, είμαι στον Ευαγγελισμό. Η φωνή της Super Κατερίνας, ηχεί σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε μέρος. Εγώ θα βγω έξω και θα κάνουμε και ρεπορτάζ, θα βγω κι εγώ έξω και θα κάνουμε τα πάντα. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα επανέλθω δριμύτερος.

Η αγάπη σας είναι ανεξίτηλα χαραγμένη πάνω μου και όταν θα βγω θα σας τη δείξω. Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά γιατί θέλω έναν άνθρωπο να είναι δίπλα μου λόγω της κατάστασής μου. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα πάρει, ένας πυρετός με ταλαιπωρεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε ωραίοι, ζωντανοί και ακμαίοι. Πρόλαβα μόνο την είσοδο των παικτών στο Big Brother γιατί τότε μπήκα στο νοσοκομείο».