Το ζευγάρι ηλικιωμένων που παντρεύτηκε συγκίνησε με την ιστορία αγάπης τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Επί 15 χρόνια με ζητούσε σε γάμο αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ζευγάρι ηλικιωμένων που παντρεύτηκε συγκίνησε με την ιστορία αγάπης τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο Κώστας Μπακογιάννης συγκίνησε με την κίνησή του εχθές 20/10 το απόγευμα της Τετάρτης καθώς πάντρεψε με πολιτικό γάμο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Η συγκεκριμένη ιστορία δεν συγκίνησε μόνο τον δήμαρχο Αθηνών ο οποίος προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα social media αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μέσα σε όλα, το νιόπαντρο ζευγάρι μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 21/10 στην εκπομπή «Live News» όπου η 85χρονη Μάρθα και ο 87χρονος Νίκος αναφέρθηκαν στην απόφασή τους να παντρευτούν στο δημαρχείο της Αθήνας, αλλά και τη γνωριμία τους σε μια ταβέρνα.

«Με ζητούσε χρόνια σε γάμο αλλά τώρα ήρθε η ώρα η καλή, μετά σκέφτηκα γιατί να είμαι μόνη μου και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση και έτσι παντρευτήκαμε, και ευχαριστώ πολύ το θεό γιατί υπήρξαν όλοι πολύ χαλαροί απέναντί μου με αυτή την απόφαση», είπε και κυρία Μάρθα Παπαδοπούλου.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού στην εκπομπή Live News

Τατιάνα Στεφανίδου για τον Ευαγγελάτο: «Δεν θα έκανα κάτι που θα δηλητηρίαζε τη σχέση μας»

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, λίγο μετά την απώλεια του πεθερού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την νέα τηλεοπτική σεζόν και στις αλλαγές που προέκυψαν φέτος με την εκπομπή της αλλά και για την επαγγελματική διαδρομή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

«Νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Αναφορικά με το να μην βρίσκεται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της η ίδια τόνισε: «Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας.

Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορωνοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση».