Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε την σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τη γέννηση των διδύμων

«Σίγουρα αλλάζει και θέλει...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε την σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα τον τελευταίο καιρό και μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη έχει αποκαλύψει πως οι ισορροπίες στην καθημερινότητά τους έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Πλέον έχουν περάσει τέσσερις μήνες και όπως είδαμε η γνωστή Influencer έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε λαμπερά εγκαίνια. Μέσα σε όλα η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και είναι αρκετά ενεργή.

Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη και αν άλλαξε μετά τον ερχομό των παιδιών τους. Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα αλλάζει και θέλει γερές βάσεις για να περάσει στο επόμενο στάδιο αλώβητη, αλλά τελικά γίνεται ακόμα πιο δυνατή και ουσιαστική!».

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

Μπόμπα - Ανάρτηση στο Instagram

«Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στην Χριστίνα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τη νέα καθημερινότητα που έχει υιοθετήσει μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του. Δείτε επίσης πως ονόμασε μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα τα αγγελούδια τους.

Ο παρουσιαστής του ANT1 δηλώνει ερωτευμένος με τις δίδυμες κόρες του ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πετάμε κάπου σε πελάγη ευτυχίας, μεθυσμένοι από έρωτα! Είμαι ερωτευμένος με τις κόρες μου, πάρα πολύ.

Πριν γίνεις πατέρας, πριν γίνεις γονιός, νομίζεις ότι θα κάνεις παιδιά και ότι θα τα αγαπάς πολύ, δεν είναι όμως αυτό μόνο, είναι ένα άλλο συναίσθημα που δεν το έχεις νιώσει ποτέ. Θα πρέπει να εφεύρουμε μια νέα λέξη για αυτό το πράγμα.

Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στη Χριστίνα. Βοηθάει και ο μπαμπάς λίγο, αλλάζω κι εγώ τις πάνες, ένα 15% σύμφωνα με την έρευνά μου τις αλλάζω εγώ». Όσο για την τηλεοπτική του επιστροφή, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως επιστρέφει στις οθόνες μας με τον νέο κύκλο της Φάρμας:

«Η Φάρμα χτίζεται αυτή τη στιγμή γιατί έπρεπε να αλλάξουμε τοποθεσία λόγω των φωτιών και ξεκινούν πολύ σύντομα τα γυρίσματα και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο».