Τάκης Χρυσικάκος: «Όλες οι γυναίκες με έχουν απατήσει»

«Μου το είπαν ή το μάθαινα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάκης Χρυσικάκος: «Όλες οι γυναίκες με έχουν απατήσει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, μίλησε ο Τάκης Χρυσικάκος όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις γυναίκες της ζωής του, αποκαλύπτοντας πως όλες τον απάτησαν. Να τονίσουμε πως πριν από καιρό είχε νοσήσει με κορωνοϊό.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Λέω ότι έχω φάει πολύ κέρατο στη ζωή μου, αλλά τις συγχωρώ αυτές τις γυναίκες, δεν πειράζει. Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε. Με κεράτωσαν όλες.

Μου το είπαν ή το μάθαινα. Και όταν κάποια την ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό και πήγες με έναν φίλο μου;», αυτή μου είπε: «Όπου πηγαίναμε όλος ο κόσμος ασχολούταν μαζί σου. Έπρεπε κι εγώ κάτι να κάνω». Από ζήλεια». Ενώ από την άλλη για τον κορωνοϊό ανέφερε:

«Όταν κάναμε πρόβα για ένα έργο το καλοκαίρι, ξαφνικά έρχονται και μου λένε ότι από το τεστ COVID βγήκε θετικό κι έχω νοσήσει. Άρχισε να γίνεται πολύ σοβαρό γιατί εγώ έχω ένα χρόνιο νόσημα. Έμεινα σχεδόν έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο. Γι αυτό δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει ο κόσμος».

Οι δηλώσεις του Τάκη Χρυσικάκου

Λίγα λόγια για τον Τάκη Χρυσικάκο

Γεννήθηκε στη Νίκαια της Αττικής. Οι γονείς του κατάγονταν κι οι δύο απ' τη Μάνη. Μόλις τελείωσε το Γυμνάσιο, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και συγχρόνως άρχισε να παίζει στο Θέατρο τέχνης επί μία δεκαετία. Αναφέρουμε μερικά έργα στα οποία πήρε μέρος:

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη
Όρνιθες του Αριστοφάνη
Βάτραχοι του Αριστοφάνη
Πέρσες του Αισχύλου
Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή.

Αργότερα εμφανίστηκε και στην τηλεόραση. Κάποια από τα σίριαλ στα οποία πήρε μέρος είναι τα ακόλουθα:

Η τελευταία νύχτα της γης (1980)
Μάνα (1981)
Η κραυγή των λύκων (1981)
Μαρία Πάρνη (1981)
Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα (1987)
Οικογένεια (1990)
Οι Απαράδεκτοι (1991)
Ταύρος με τοξότη (1994)
Έλλη και Άννα (1995)
Ακροβατώντας (2003)