Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και τα σχόλια πήραν "φωτιά"

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και τα σχόλια πήραν

Πριν από λίγους μήνες η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για δεύτερη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως είναι λογικό η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την εργασία της προκειμένου να περάσει χρόνο μαζί με τα παιδάκια της καθώς είναι ακόμη αρκετά μικρά και την χρειάζονται.

Μεταξύ άλλων παρόλο που είναι μητέρα και έχει ένα ήδη φορτωμένο πρόγραμμα, δεν την σταματά από το να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, η ίδια αποκάλυψε πως ταξίδεψε στη Σαντορίνη μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Όλοι μαζί ήθελαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα, για αυτό βρέθηκαν στο όμορφο νησί. Βέβαια, δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της γιο, Μάξιμο όπου ποζάρουν αγκαλιά έχοντας μια απίστευτη θέα.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου - Οι 2 προτάσεις που δέχτηκε

Το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ίδια, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, νιώθει την ανάγκη να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, θέτωντας σε δεύτερη μοιρά τα επαγγελματικά της.

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα πραγματοποιήσε ένα Q&A, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις και απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Μέσα σε όλα, ερωτωμένη για το αν έχει σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση σύντομα, η ίδια απάντησε: «Ίσως αν προκύψει κάτι για δεύτερη σεζόν… προς το παρόν θέλω να μείνω με τα παιδάκια μου γιατί η μπέμπα είναι πολύ μικρή ακόμα» ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις και για σειρά και για παρουσίαση αλλά είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω κάτι προς το παρόν, μέχρι να μεγαλώσει το μωρό!» ενώ νωρίτερα απάντησε και για το ποιες είναι οι σχέσεις της με την πεθέρα της.

Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου ανάρτηση

το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου

Αυτό είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Αθηνάς Οικονομάκου