Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η Φαίη Σκορδά "ξέσκισε" τον Αντώνη Σρόιτερ για το ρεπορτάζ στις φυλακές Τρίπολης - «Δεν θέλω να τον ακούσω να...»

«Ας τον ρωτήσουμε τότε και την άποψή του για την κομποστοποίηση»

Η Φαίη Σκορδά
News 22.10.2021 11:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Με ένα οδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης επέστρεψε στις οθόνες μας η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ χθες 21/10. Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπήκε στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα. Κατέγραψε τα κελιά, τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή. Αναφέρθηκαν ακόμα, για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο Πρωινό λοιπόν, πρόβαλλαν ένα απόσπασμα στο οποίο κρατούμενος μιλά για τον εορτασμό που έγινε εντός φυλακής για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Τρίπολης. Το γεγονός λοιπόν αυτό έφερε την οργή της Φαίης Σκορδά, που ξέσπασε κατά του Αντώνη Σρόιτερ.

«Εμένα μου κάνει πολύ άτοπο. Ίσως να έχεις την περιέργεια ποια είναι η εικόνα εκεί, αλλά τώρα να ακούω από τον κύριο που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα… δεν θέλω να ακούω ποια είναι η γνώμη του για τα 200 χρόνια των εορτασμών και την Τρίπολη. Πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια; Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Άρα ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές..», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε στον αέρα της εκπομπής σε έξαλλη κατάσταση: «Γιατί να ακούσω τώρα για την Τρίπολη και τον εορτασμό από έναν άνθρωπο… Ας τον ρωτήσουμε τότε και την άποψή του για την κομποστοποίηση».

Ο Γιώργο Λιάγκας ωστόσο, είχε αντίθετη άποψη λέγοντας πως είναι «Δημοσιογραφική επιτυχία».

Όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για τον Σρόιτερ

Η παράσταση του Λιγνάδη και το "σταύρωμα"

Για την θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο διευθυντής των φυλακών. Το έργο είναι η «Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς»

«Στην αρχή υπήρχε το πρώτο ξάφνιασμα, ήταν πολύ μεγάλη η ανταπόκριση. Προκλήθηκε ένας μικρός συνωστισμός. Έχουμε πολύ θετικά συναισθήματα, είμαστε πολύ χαρούμενοι και κυρίως γιατί κάτι αρχίζει να γίνεται σε αυτό το κατάστημα, κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν».

To σταύρωμα στο twitter

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραιτήσεις στον ΑΝΤ1 - Εντάσεις στο Πρωινό

Σπάνια εξομολόγηση του Αντώνη Σρόιτερ για τα παιδιά του

Share