"Σπάει" τη σιωπή του ο Τζέιμς Καφετζής για την σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη

Εκείνος μιλούσε στην κάμερα και εκείνη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που κυκλοφορούν και λένε πως ο Τζέιμς Καφετζής είναι σε σχέση με την Ελένη Βουλγαράκη, παρόλο που και η ίδια έχει βγει αρκετές φορές και το έχει διαψεύσει. Αυτή την φορά ωστόσο, θέλησε να πάρει θέση και ο Ροδίτης.

Μπορεί να χρεώναν στην δημοσιογράφο φλερτ με άλλον παίκτη του J2US, αλλά τελικά με άλλον θέλουν να την δουν μαζί. Και όπως λέει μια παροιμία... "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

Η απάντηση του Τζέιμς για την σχέση του με την Βουλγαράκη

«Εντάξει… και τι λένε; Αφού δεν έχω σχέση. Καλά είναι η Ελένη Βουλγαράκη. Αυτή νομίζω πως ακούγεται (στην πρόβα) τώρα. Θα την ψηφίσω», είπε ο Τζέιμς στην κάμερα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Η απάντηση του Μπάρτζη στην φημολογούμενη σχέση του Τζέιμς με την Βουλγαράκη

Στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε μέσα σε όλα και για την φημολογούμενη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την Ελένη Βουλγαράκη

«Έκανα ταξιδάκι στο Μιλάνο για τα πάντα, ήταν ωραία. Είναι “φαρμακείο” το Μιλάνο, πανάκριβα τα πράγματα. Μια φορά πήγα σε εστιατόριο και μετά την έβγαλα σε καντίνα. Βρήκα φθηνά εισιτήρια και πήγα, αλλά πού να ξέρω πώς είναι η ζωή εκεί.

Δεν με έχουν πάρει από την Acun Medya για το All Star Survivor. Δεν θα είμαι μέσα. Και να με ενοχλήσουν, τα γόνατά μου είναι “θρύψαλα”».

Για τη φημολογούμενη σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν ξέρω κάτι για τον Τζέιμς και την Ελένη Βουλγαράκη. Αυτά που διαβάζω και βλέπω ήταν από μια εκπομπή, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει. Κι εγώ μπορώ να πω ότι είχα πάει Ιταλία για τη Μπελούτσι».