Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η αποκάλυψή του για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη - «Η μαμά μου τη λατρεύει»

Είναι τελικά ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η αποκάλυψή του για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη - «Η μαμά μου τη λατρεύει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη και στο αν θα μπορούσαν κάποια στιγμή να γίνουν ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής εξήγησε πως οι δυο τους έχουν πολύ όμορφη χημεία (δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση), ενώ η μαμά του έχει την καλύτερη άποψη για την παρτενέρ του στο J2US.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την Ελένη Βουλγαράκη

«Η Ελένη μου είχε πάρει μία συνέντευξη παλαιότερα, είχα μιλήσει και είχε πιο οικειότητα να συμμετέχω μαζί της. Πολύ ωραία κοπέλα η Ελένη.

Η μαμά του τη λατρεύει την Ελένη. Είμαι μεγάλος μαμάκιας, η μαμά μου είναι πάντα δίπλα μου. Τη συμβουλεύομαι για τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή;

Μεγάλου «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το νέο ζευγάρι που φαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική showbiz. O λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει όντως κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχουμε καλή σχέση με τον Τζέιμς, όπως έχω και με τον Κωνσταντίνο και με τα άλλα παιδιά. Τώρα, δεν ξέρω πώς έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Όχι, δεν ξεκινάει κάτι, απλώς έχω έρθει κοντά και με άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.