Το "καρφί" του Σκαρμούτσου στον Πετρετζίκη - «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να...»

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη με την μητέρα του παιδιού του, στον οποίο ωστόσο... δεν ήταν καλεσμένος.

«Ναι ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικά, σε έναν κανάλι που εκτιμώ πολύ. Θα ενημερωθείτε σε λίγο καιρό», είπε ο σεφ αρχικά και συνέχισε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καλό το timing για τα ριάλιτι μαγειρικής τώρα. Μου ήταν εύκολο να πω όχι στο ριάλιτι. Ήταν δύσκολο να κατακρίνω τα παιδιά του Masterchef, δεν είναι του χαρακτήρα μου».

Το σχόλιο του Σκαρμούτσου για το γάμο του Πετρετζίκη

«Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθα κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει».

Η άκρως τρυφερή εξομολόγηση για τον μικρό Αχιλλέα - Η ανάρτηση του Πετρετζίκη στο Instagram

Ο Άκης Πετρετζίκης βιώνει μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής του καθώς πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός σεφ αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του μαζί με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ λίγο αργότερα βάφτισαν και τον καρπό του έρωτά τους, τον Αχιλλέα. Μάλιστα, όπως είναι γνωστό ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες συνταγές αλλά και προσωπικές στιγμές.

Έτσι, μέσα από ένα live που έκανε στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Να σας πω ότι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι στα καλύτερά μου γιατί εγώ έχω στο σπίτι ένα μικρό φιλαράκι καινούριο και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι για να το δω, όπως κάθε μέρα. Και γενικά ανυπομονώ να πάω σπίτι και να μη φύγω από το σπίτι γιατί είναι εκεί ο μικρός».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει όμως και να δουλέψω γιατί αν δεν δουλέψω ο μικρός θα έχει πρόβλημα. Οπότε πρέπει να έρθω στη δουλειά, αλλά ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να δω τον μικρό».