Κατσούλης: «Ο χωρισμός μπορεί να είναι ευτυχής κατάληξη! Με την Κατερίνα είχαμε μια συμφωνία...»

«Χρειάζεται όλοι οι άνθρωποι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατσούλης: «Ο χωρισμός μπορεί να είναι ευτυχής κατάληξη! Με την Κατερίνα είχαμε μια συμφωνία...»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωϊνιάτικα" και μεταξύ άλλων, μίλησε για το χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας και 10 χρόνια γάμου.

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για το χωρισμό τους

«Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά».

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά. με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υποχρέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι».

"Στην κόρη μας εξηγήσαμε..."

«Στο πρωινό ήμουν 7 χρόνια. Είναι πολύς καιρός, δεν θα ξαναέκανα πρωινό, τα έχουμε πει αυτά. Δεν αντέχω το ξύπνημα, το να μην κοιμάμαι, να μην κάνω τίποτα άλλο», είπε.

«Εισακούστηκαν τα παρακάλια μου και με αποδέσμευσαν νωρίτερα για να συμμετέχω στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Ακόμα λένε πως έφυγα από το Star, ότι με έδιωξαν, γιατί είχα πάει στο YFSF. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν υπάρχουν συμφωνίες για να πάει ένας άνθρωπος από ένα κανάλι σε ένα άλλο έχουν μιλήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και κυρίως οι υπεύθυνοι άρα δεν υπήρξε ποτέ όλο αυτό το πράγμα. Οι σχέσεις μου με το STAR ήταν εξαιρετικές. Δεν έχουμε τσακωθεί».

«Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από όλα και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα παιδιά μας» είπε για το διαζύγιό τους.

«Η σχέση μας με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή. Ακούγεται περίεργο και μπορεί να μην πουλάει κιόλας. Πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που κάνουν την υπέρβαση και έχουν καλή σχέση». Να υπενθυμίσουμε πως σε προηγούμενη συνέντευξή του αποκάλυψε και τον λόγο που χώρισαν οι δυο τους.

«Είναι πολύ καλή στην δουλειά της η Κατερίνα, δεν χρειάζεται να της πως τίποτα, και τώρα αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά καλά. Ποτέ δεν της έλεγα», είπε.