Πρεμιέρα για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή - Το «καυτό» φιλί πάνω στη σκηνή

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή - Το «καυτό» φιλί πάνω στη σκηνή

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό με μία κοινή φωτογραφία (δείτε τη εδώ) και επίσημα τη σχέση τους και όπως φαίνεται οι δυο τους έχουν υπέροχη χημεία. Μάλιστα, η συνύπαρξή τους στη σκηνή είναι άκρως επιτυχημένη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι παίζει μαζί στο μιούζικαλ Hair, και μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παράστασης, ανταλλάσσουν και ένα «καυτό» φιλί.

Η Μαίρη Συνατσάκη, στην παράσταση η οποία ακυρώθηκε πέρυσι λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούσαν με τον κορωνοϊό, υποδύεται τη δυναμική Sheila ενώ από τη μεριά του, ο Ίαν Στρατής, τον αρχηγό της αγέλης, Berger.

Το φιλί της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή πάνω στη σκηνή

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής φιλί

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στην σχέση της με τον Ίαν Στρατή, την οποία και αποκάλυψε πριν μερικές μέρες με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα social media.

Η ίδια λοιπόν μίλησε τόσο για την συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της όσο και για μερικά σχόλια που ακούγονται για την διαφορά ηλικίας τους.

«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κορονοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί.

Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι μαζί».