«Με στενοχωρεί λίγο που...» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM 4

«Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με στενοχωρεί λίγο που...» - Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM 4

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει φέτος χωρίς εκείνη το GNTM 4 καθώς και στην πρεμιέρα του DWTS.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τα νούμερα του GNTM 4

«Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική.

GNTM βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars.

Γενικά τα νούμερα τηλεθέασής φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν.

Η τηλεόραση φέτος έχει πολύ μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορωνοιος. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Η αποχώρηση της Καγιά από το GNTM ήταν ένα σοκ!"

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε πρόσφατα η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM -που πρόσφατα συγκλόνισε με μια αποκάλυψή της- αναφέρθηκε τόσο Βίκυ Καγιά όσο και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Φέτος, έγινε αρκετή συζήτηση για την είσοδος της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο παιχνίδι, μετά της απουσία της Βίκυς Καγιά. Εσάς, πώς σας φαίνεται τηλεοπτικά, το νέο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής;

Εμένα πάντα μου άρεσε η Ισμήνη και για μένα δεν ήταν καθόλου έκπληξη το πόσο καλή είναι και μπροστά στο φακό, στον συγκεκριμένο ρόλο. Και θα σας πω το εξής: Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα αντικειμενική μαζί της, διότι την ξέρω πολλά χρόνια, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Η παρουσία της στην επιτροπή, μόνο plus είναι για το παιχνίδι. Θεωρώ -και σαν τηλεθεάτρια δηλαδή, αν το δω έτσι-, ότι είναι πολύ δυνατή. Την λατρεύω γιατί είναι ήρεμη δύναμη και πολύ to the point στην άποψή της.

Λένε ότι με την προσθήκη-αντικατάσταση ενός ατόμου σε μία ομάδα, οι ισορροπίες αλλάζουν. Έχετε προλάβει να δέσετε όλοι μαζί και να γίνετε ξανά παρέα;

Μα, φυσικά – ήμασταν ήδη παρέα από πριν. Γνωριζόμασταν όλοι με όλους αρκετά χρόνια, οπότε το γεγονός ότι έφυγε η Βίκυ και μπήκε ένα άτομο που όλοι ξέραμε και είχαμε καλή γνώμη για εκείνο, το έκανε πολύ εύκολο σε όλους μας.

Θεωρείτε ότι είναι απώλεια για το GNTM η απουσία της Βίκυς Καγιά;

Ήταν ένα σοκ – και συναισθηματικό και στην πράξη. Στην αρχή ήταν «κάπως» όλο αυτό το ότι «δεν θα είναι η Βίκυ μαζί μας», όμως για να είμαι ειλικρινής, από την στιγμή που η ίδια δεν ήθελε να το συνεχίσει και προτίμησε να φύγει για να κάνει άλλα πράγματα στην καριέρα της, είναι πολύ ok. Χαίρομαι που προχώρησε και της εύχομαι όλα να της πάνε καλά και όμορφα. Όχι μόνο στη Βίκυ, σε όλους μας. Οφείλουμε να εξελισσόμαστε και να κάνουμε βήματα, και στο τέλος όλα γίνονται για καλό. Αυτό θέλω να πιστεύω εγώ.

Τι είναι αυτό που θα σας λείψει από την Βίκυ Καγιά;

Η Βίκυ η ίδια, που δεν την συγκρίνω με τίποτα! Η ενέργειά της, η παρουσία της – όλο αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε. Εντάξει, το ότι σταματάμε να δουλεύουμε μαζί στο GNTM, δεν σημαίνει ότι σταματάμε να κάνουμε και παρέα. Αλίμονο. Άλλο η δουλειά, άλλο οι προσωπικές σχέσεις.

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Βίκυ Καγιά