Πάρης Σκαρτσολιάς: Η άγνωστη σχέση του με την "Έλλη Ρούσσου" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Δεν το ήξερε κανείς μέχρι να το αποκαλύψει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάρης Σκαρτσολιάς: Η άγνωστη σχέση του με την

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η σχέση που συνδέει τον ίδιο με την Ελένη Φίλιππα, την ηθοποιό που υποδύθηκε την Έλλη Ρούσσου στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ήταν η τελευταία σύντροφος του μπαμπά του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Πάρη Σκαρτσολιά και η σχέση του με την Έλλη Ρούσσου του Κωνσταντίνου και Ελένης

«Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Ο θάνατος του πατέρα μου με τσάκισε, ήταν η σημαντικότερη απώλεια που έχω βιώσει στη ζωή μου. Ζω όμως, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε.

Η σχέση μου με την Ελένη (Φίλιππα) είναι τέλεια, όπως και πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Είμαστε οικογένεια από πάντα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω για συμβουλές όταν θέλω κάτι ή μου έρχεται μία δουλειά», είπε αρχικά ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σχέση του με τη Βιργινία Δικαιούλια, σχολίασε: «Είμαι ερωτευμένος, είναι μια πραγματικότητα αυτό».

Όλα όσα δεν γνώριζες για τον Πάρι Σκαρτσολιά

Είναι γνωστός για τον ρόλο του ''Μανωλάκη'' από το ''Καφέ της Χαράς'', αλλά και για εκείνον του ''Τεό'' στο ''Ταμάμ''.

Ορόσημο για την καριέρα του αποτέλεσε η σειρά Το καφέ της Χαράς τις σεζόν 2003-2006, ως το παιδί του πρωταγωνιστή της σειράς.

Όταν ενηλικιώθηκε, σπούδασε για δύο έτη δημοτική εκπαίδευση, ενώ με την παρότρυνση της Κερασίας Σαμαρά, η οποία ήταν η τηλεοπτική του μαμά στο ¨Καφέ της Χαράς¨ σπούδασε για δύο μόνο έτηυποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ενώ στη συνέχεια το 2014 ακολούθησε η συμμετοχή του στηναι τηλεοπτική σειρά Ταμάμ, στον ρόλο του Τεό, ρόλος που κράτησε εώς το 2014.

Εκτός από την ηθοποιία, ο Σκαρτσολιάς έχει ασκήσει και το επάγγελμα του μουσικού. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με τον συμπρωταγωνιστή και φίλο του από το ''Ταμάμ'', Γιάννη Χατζηγεωργίου, δημιουργώντας το συγκρότημά τους "RadioAct", στο οποίο έπαιζαν κυρίως alternative rock μουσική, αλλά είχαν βγάλει και κάποια δικά τους τραγούδια. Το συγκρότημα αυτό έγινε ευρέως γνωστό λόγω της σειράς στην οποία έπαιζαν ο Γιάννης και ο Πάρης.

Ακόμη, είχε ανεβάσει με ένα φίλο του χιουμοριστικού τύπου βίντεο στο Youtube στο κανάλι ''Αδιόρθωτοι''.

Τέλος το 2020 ένώ είχε τελειώσει τις σπουδές του στο Θέατρο Τέχνης το 2019, αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο Του Μάνου ( Εμανουήλ) Πώπωτα στο Το Καφέ της Χαράς και ταυτόχρονα έλαβε μέρός τη σεζόν 2019-2020 στην παράσταση ¨ Μικρές αλεπούδες¨ και πρωταγωνίστησε την ίδια σεζόν στο Η Σαμάνθα και ο Μαξ, στο βυθό της ασφάλτου.