Σμαράγδα Καρύδη: «Υποστήκαμε πολλά χρόνια κακοποιητικές συμπεριφορές»

Οι δηλώσεις της για το Me Too, το Παρά Πέντε και τον Θοδωρή Αθερίδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: «Υποστήκαμε πολλά χρόνια κακοποιητικές συμπεριφορές»

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα Me Too καθώς και στην αποψινή πρεμιέρα του Celebrity Game Night.

Οι δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη στο Mega Καλημέρα

«Περνάω τόσο καλά όσο και οι παίκτες. Όταν το ξεκινούσα είχα ενδοιασμούς αλλά τελικά οι καλεσμένοι με έχουν εκπλήξει. Βέβαια μου έχει τύχει και παίκτης να μην καταλαβαίνει καθόλου τους κανόνες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να έρθουν γιατί δεν νοιώθουν καλά.

Ηθοποιός είμαι και θέλω να παίζω αλλά επειδή δεν είναι όλα όσα γίνονται μέσα στα πράγματα που θα ήθελα να κάνω, προτιμώ μια εκπομπή, δεν με πειράζει», είπε χαρακτηριστικά για την πρεμιέρα του Celebrity Game Night.

Για την επιτυχία του «Στο Παρά 5»: «Όχι, δεν με έχει κουράσει. Τη δουλειά εκείνη πραγματικά την αγαπούσα και άξιζε να κάνει επιτυχία. Δεν με φωνάζουν Ντάλια αλλά με πλησιάζουν και μου λένε “θα μας δώσεις κανένα μοβ;”. Νομίζουν ότι κουβαλάω πολλά χρήματα. Δεν θα είμαι σε κάθε δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη. Μακάρι να ήμουνα γιατί είναι ένας εκπληκτικός σεναριογράφος και χαίρομαι πολύ να δουλεύω μαζί του, αλλά δεν γίνεται».

«Έχω σκεφτεί τα γεράματα στην Αίγινα. Και όχι μόνο στα γεράματα. Να, ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν στην καραντίνα στην Αίγινα» είπε για το αγαπημένο της νησί όπου έχει σπίτι.

Τέλος για το #metoo και το πώς το βίωσε: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει».

Η κόντρα της Σμαράγδας Καρύδη με τη Soula Glamorous

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τα social media. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σκύλο της, ο οποίος έπαιζε με ένα κόκκινο παιχνίδι.

Την εν λόγω φωτογραφία την σχολίασε η Σούλα Γκλάμορους, (της οποίας έπεσε πρόσφατα το προφίλ της στο instagram) η οποία χαρακτήρισε το συγκεκριμένο πλαστικό κόκαλο ως “ερωτικό βοήθημα”, με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο, κάτι που προκάλεσε όμως αρκετές αντιδράσεις.

Για αυτό λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης (15/10) η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, κάνοντας μια ανάρτηση στο instagram.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. Γεια σας είμαι ο Γιαννης ο Οφίσιαλ. Είμαι σκύλος ως γνωστόν και χρησιμοποιώ για λίγο το λογαριασμό της κοπέλας που με υπηρετεί για να σας μιλήσω για κάτι που αφορά στα ζώα του είδους σας και με εντυπωσίασε.

Πριν από λίγες μέρες η κοπέλα ανέβασε μια φωτό που στο βάθος φαίνομαι κι εγώ να μασουλάω το κόκκαλο μου.Το γνωστό κόκκινο κόκκαλο μου που ποζάρω μ αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες, που κοιμάμαι δίπλα του, που όταν χτυπάει το κουδούνι το αρπάζω και τρέχω στην πόρτα για να παίξουμε με όποιον έρχεται, είτε είναι φίλος, είτε ντελιβεράς.Το παιχνίδι μου είναι να μου το πετάς μακρυά κι εγώ να το ξαναφέρνω πίσω.Συναρπαστικό.

Η φωτό ήταν εκεί για 4 μέρες και τίποτα παράξενο δεν είχε συμβεί μέχρι που ενα προφίλ που λέγεται @soulaglamorous υπαινίχθηκε αστειευόμενο ότι το κόκκαλο μου δεν ήταν το κόκκαλο μου αλλά δονητής.Κι από εκείνη την ώρα έγινε ο χαμός. Όλοι σχολιάζουν ότι μασάω έναν δονητή. Όλοι δηλαδή είδαν αλλιώς κάτι που τόσο καιρό έβλεπαν κανονικό επειδή κάποιος τους υπέδειξε πως θα το δουν.Το φώτισε κάποιος, κάπως αλλιώς, και όλη η αγέλη σας, υπάκουσε και το είδε με άλλα μάτια.Δεν ήξερα ότι κι εσείς υπακούτε τυφλά στην αγέλη. Μου είπαν ότι έτσι γίνεται στα σόσιαλ.Και μου εξήγησαν ότι τα σόσιαλ είναι όπως όταν εγώ κατουράω στο ίδιο δέντρο που πριν κατούρησε άλλος και μετά θα έρθει άλλος κι είναι σαν να κάνουμε όλοι λάικ στο ίδιο σημείο.

Επίσης μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι ο δονητής. Μου είπαν ότι είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Δηλαδή περίπου όπως αυτό που κάνω στα μαξιλάρια του καναπέ όταν δεν έχω κορίτσι. Δεν έχουμε πολλές διαφορές τελικά. Η βασική μας διαφορά είναι ότι εγώ αν πίστευα ότι βλέπω κάποιον να μασάει έναν δονητή θα ήμουν πιο ευγενικός και διακριτικός, θα παρίστανα ότι δε το βλέπω και δε θα έκανα dog shaming.

Τα σέβη μου άνθρωποι.Θα χαρώ να τα ξαναπούμε.@yiannisofficial».

Σμαράγδα Καρύδη σκύλος