Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με των τεσσάρων μηνών γιο του στη δουλειά

Άκρως τρυφερό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με των τεσσάρων μηνών γιο του στη δουλειά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης καθώς διανύει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής του καθώς πριν από 4 μήνες έγινε για πρώτη φορά πατέρας με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την ευτυχία του μαζί με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μην έχει τη δυνατότητα να περνάει όλη τη μέρα με τον γιο του, ωστόσο μερικές φορές βρίσκει τη λύση για να βρίσκεται περισσότερο μαζί του.

Ο γνωστός σεφ μπορεί να μην ήταν τόσο "ανοιχτός" σχετικά με την προσωπική του ζωή όμως πλέον που έχει γίνει "χαζομπαμπάς" δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό διάφορες στιγμές με τον γιο του όπως ήταν αυτή σήμερα όπου ήταν μαζί στην δουλειά του.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη μετά τον γάμο του

Ο Άκης Πετρετζίκης το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, δίνοντας του το όνομα «Αχιλλέας», σε μία τελετή που έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ολόκληρο σίριαλ σχετικά με το πότε και πού θα παντρευτεί ο γνωστός μάγειρας, ο οποίος ήθελε να έχει τις κάμερες μακριά από το μυστήριο.

Το πρωί της Τετάρτης, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε έξω από το μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή και προσπάθησε να πάρει μερικές δηλώσεις για τον γάμο.

«Ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως και επέστρεψε στη δουλειά αντί να πάει ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του, εκείνος απάντησε: «Παιδιά εδώ, δουλίτσα, δουλίτσα».