Ηλίας Γκότσης: «Δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα στην τηλεόραση» - Η αποκάλυψή του για τις προτάσεις που δέχεται

«Δεν είχα να δώσω κάτι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηλίας Γκότσης: «Δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα στην τηλεόραση» - Η αποκάλυψή του για τις προτάσεις που δέχεται

Τον Ηλία Γκότση τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor» όπου έγινε αρκετά γνωστός καθώς δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις των τηλεθεατών αλλά κέρδισε επίσης.

Μέσα σε όλα ο personal trainer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε για τη νέα του ζωή μετά από το Survivor αλλά και για την τηλεοπτική του εμπειρία.

«Ένα μέρος από το έπαθλο του Survivor το επένδυσα σε αυτό το γυμναστήριο. Δεν έχω κανένα νέο από το “All Star Survivor”. Νομίζω είναι δύσκολο να γίνει λόγω budget»

«Δεν είχα καμία πρόταση για φέτος τηλεόραση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το κυνήγησα και εγώ. Έμαθα πολλά από το Πρωινό, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχα να δώσω κάτι, δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα, αλλά όταν βρίσκομαι κάπου θέλω να νιώθω παραγωγικός».

Όσο για τα μηνύματα και τις φωτογραφίες που λαμβάνει στα social media, αποκάλυψε: «Δεν κοκκινίζω με μηνύματα στο Instagram, αλλά στέλνουν φωτογραφίες πολύ καλοκαιρινές, από παραλία γυμνιστών».

Οι δηλώσεις του Ηλία Γκότση

«Όλοι προσπαθήσαμε να κλέψουμε φαγητό στο Survivor και τελικά η προσπάθεια σε δικαιώνει»

ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” πριν από λίγο καιρό και αποκάλυψε ότι σχεδόν όλοι έκλεβαν φαγητό στο Survivor.

Ο νικητής του δεύτερου Survivor αρχικά, σχολίασε όλα όσα είδαμε τον τελευταίο διάστημα στο ριάλιτι επιβίωσης έκανε παράλληλα προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με το παιχνίδι.

survivor Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης όταν ρωτήθηκε αν αυτός και η ομάδα έκλεβαν φαγητό πριν ή μετά τον αγώνα, όπως έκανε φέτος η Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε με ειλικρίνεια: "Στα αγωνίσματα υπάρχει μια τεράστια παραγωγή με πολλά άτομα και προφανώς κάπου ήταν τα σκουπίδια τους. Κάπου τα εντοπίζουμε εμείς τώρα.

Δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που κοιτάζουν. Θέλει γρήγορα αντανακλαστικά. Όλοι προσπαθήσαμε και τελικά η προσπάθεια μετρά και σε δικαιώνει.".

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα