Κώστας Αρζόγλου: «Ο γιος μου ο Παύλος δεν εμφανίζεται με τίποτα στο θέατρο»

«Εγώ φταίω όμως γιατί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Αρζόγλου: «Ο γιος μου ο Παύλος δεν εμφανίζεται με τίποτα στο θέατρο»

Το απόγευμα της Παρασκευής 22/10 ο Κώστας Αρζόγλου μαζί με την κόρη του Ωρόρα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτό που είναι σήμερα η Ωρόρα οφείλεται πάρα πολύ στη μαμά της. Έχω κάνει λαθάκια, που εκείνη την ώρα δεν είναι λάθη. Ασχολιόμουν πάρα πολύ με το θέατρο, με τις παραστάσεις, είχα φτάσει σε σημείο να σκηνοθετώ κάτι, να παίζω ταυτόχρονα κάτι άλλο.

Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω πει πάρα πολλά “όχι” στη ζωή μου και νομίζω ότι οι καριέρες χτίζονται με τα “όχι”. «Όταν λοιπόν ερχόταν κάτι θετικό δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Η Ωρόρα θέλοντας να δώσει και τη δική τη εκδοχή για τη σχέση με τον πατέρα της είπε: «Τα έχουμε συζητήσει όλα αυτά, εγώ έχω κάνει έναν “προφορικό εμετό” και χτίσαμε μια σχέση άλλη. Όλα τα παιδιά πάνε στους ψυχολόγους λόγω των γονέων τους. Όταν έχει συμβεί αυτό, νιώθω ότι δεν έχω να λύσω κάτι.

Τα έχουμε συζητήσει, έχω δεχτεί κάποια πράγματα, τον βλέπω σαν άνθρωπο. Εγώ την ξεκίνησα την κουβέντα αυτή κι εκείνος άκουγε και άκουγε, χωρίς θυμό. Εγώ είχα θυμό, ήμουν σε ηλικία 17 ετών. Τα είπα όλα και μετά ήταν απλά σαν να απελευθερώθηκε έδαφος για να χτίσουμε μια καινούρια σχέση».

Οι δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου

Ανατριχιάζει ο Κώστας Αρζόγλου: «Η μητέρα μου πνίγηκε, από τότε δεν μπαίνω στη θάλασσα»

Μετά από τις αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου όπου μέσα σε όλα μίλησε για διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του που δεν είχε αποκαλύψει παλιότερα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει 17 τηλεοπτικές σειρές και έχω καταφέρει να μην με λένε ποτέ με το όνομα του ρόλου μου. Έγινε ένα διδακτορικό στο πανεπιστήμιο με τίτλο “Από τον Σκαρίμπα στον Μπέκετ”».

Ενώ αναφερόμενος στη θεατρική του σταδιοδρομία είπε: «Έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά μου αλλά όλα έχουν πέσει στο θέατρο. Με έχουν κλέψει όμως πολύ, έχει γίνει ολόκληρο μιούζικαλ, περιοδείες και δεν έχω πάρει δραχμή. Έχω φύγει από θέατρο γιατί το όνομά μου ήταν πάνω από αυτό της Μάγιας Λυμπεροπούλου. Έπρεπε να είναι πιο κάτω».

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε επίσης και για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του: «Η μητέρα μου πνίγηκε. Ήταν η Έλλη Λαμπέτη που μου το ανακοίνωσε, ήμουν σπίτι της και δεν μπορούσα να οδηγήσω για φύγω. Δεν μπαίνω στην θάλασσα από τότε. Φοβάμαι πάρα πολύ τις “τρίπλες” που μπορεί να μου κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μπορεί να αγαπάς κάποιον όταν σου λείψει. Αυτό το έχω καταλάβει και με θανάτους και σε χωρισμό».

Τέλος ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στα σχέδια του, αναφέροντας πως θα ήθελε να κάνει κάτι για την Ελλάδα του 1830, για ένα νεοσύστατο κράτος του οποίου τα δεινά βιώνουμε μέχρι σήμερα.