Κώστας Αρζόγλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η εντύπωση που είχα δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν»

Όλα όσα ανέφερε για την προφυλάκισή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Αρζόγλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η εντύπωση που είχα δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν»

Με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» καθώς ο ίδιος έχει συνεργαστεί παλιότερα σε σίριαλ αλλά κατέθεσε και την δική του άποψη για όσα έχουν προηγηθεί.

Ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει ένα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα. Πρέπει οπωσδήποτε να πω ένα βαθύτατο μπράβο στα κορίτσια που είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο θάρρος αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι».

Συνέχισε λέγοντας πως «Αν μπορούσα να φτιάξω ένα σκίτσο, μια περιγραφή του Πέτρου, από αυτά που ακούω θα είχα να κάνω με κάποιον που του έδωσαν εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει ή την χρησιμοποιεί περίεργα, έναν νεόπλουτο της εξουσίας».

Στην συνέχεια κατέληξε «Αν με καλούσαν για μάρτυρα θα έλεγα την αλήθεια. Θα έλεγα ότι δεν έχω συναντήσει ένα τέτοιου είδους πρόσωπο στην συναναστροφή μου και στις σκηνές που είχαμε με τον Πέτρο. Όμως σέβομαι πάρα πολύ ότι οι κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν. Αυτό είναι πολύ θαρραλέο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κώστα Αρζόγλου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την μεταφορά του στις φυλακές

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης απολογήθηκε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα στην 15η τακτική ανακρίτρια. Κατά πληροφορίες, συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.

Σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Τριπόλεως και το Youweekly.gr κατάφερε να τον απαθανατίσει στις πρώτες του φωτογραφίες με χειροπέδες.

Πέτρος Φιλιππίδης  χειροπέδες

Πέτρος Φιλιππίδης  φυλακή

Πάρτι στο twitter με την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο κόσμος του Twitter είναι γνωστό πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω κι όπως καταλαβαίνετε από το βράδυ της Τρίτης πρώτο hashtag είναι το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος.

Άλλοι εκφράζουν, ψύχραιμα κατά το δυνατόν, την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματική λειτουργία της δικαιοσύνης. Άλλοι θυμούνται τη Βάνα Μπάρμπα και την υποστήριξη την οποίαν προσέφερε στον κατηγορούμενο ηθοποιό/σκηνοθέτη. Και ενώ ορισμένοι σαρκάζουν το συνωστισμό αστέρων στις φυλακές, οι περισσότεροι απλώς περιλούζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη με όση χολή θεωρούν ότι αρμόζει στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.