Χαμός κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram μετά την γέννα

Χιλιάδες οι ευχές που δέχτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram μετά την γέννα

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μπορεί να κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο από την αποκάλυψη και μετά ξεκίνησε να μοιράζεται πολλές στιγμές από την κύηση αλλά και την γέννα της.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και γύρισε στο σπίτι της, με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τον νεογέννητο μπέμπη τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύει φωτογραφίες μετά το εξιτήριο τους, ευχαριστώντας το γιατρό τους, αλλά και όσους της ευχήθηκαν.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram που έφερε χαμό σχολίων

«Είναι μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της ζωής μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @omilosiaso τον γιατρό Ιωάννη Φρουδαράκη και όλο το προσωπικό για τη στήριξη και τη βοήθεια τους. Σε κάθε κρίσιμη στιγμή της δοκιμασίας μου ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και στα σχόλια οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταμάτησαν να την αποθεώνουν και να της εύχονται τα καλύτερα.

"Ήταν δύσκολος τοκετός. Το μωράκι μοιάζει..."

Οι κάμερες της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκαν απ' έξω από το μαιευτήριο και τις απέσπασαν τις πρώτες της δηλώσεις. Η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη τόσο στο δικό της πρόσωπο όσο και στου συζύγου της.

"Ήταν ένας δύσκολος τοκετός, 10 ωρίτσες περίπου αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Το μωράκι είναι Σερίφης, κι αυτό ήθελα. Εντάξει δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις τα συναισθήματά μου όταν το ακούμπησαν στο στήθος μου. Ήταν το αγαπημένο μου όνομα το Βύρωνας και είναι και το όνομα του πεθερού μου. Όλα στο σπίτι είναι πανέτοιμα. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μια άδεια από το J2us, αλλά ο Βύρωνας μου επιτρέπει να επιστρέψω το άλλο Σάββατο."

Ενώ ο σύντροφός της, όταν τον ρώτησαν πως αισθάνθηκε με όλη αυτή την διαδικασία απάντησε:

"Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την γυναίκα, ο ρόλος του άντρα είναι βοηθητικός."