Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη - Η ζωή της μακριά από την τηλεόραση

«Η τηλεόραση μου λείπει ως δουλειά. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη - Η ζωή της μακριά από την τηλεόραση

Την απόφαση να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης για ακόμη μια χρονιά πήρε η Χριστίνα Λαμπίρη και σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Open Weeknd, αποκάλυψε πως είναι η ζωή της σήμερα, έχοντας αποκτήσει τον εγγονό της που έφερε στον κόσμο η κόρη της τον Μάιο του 2020.

Η παρουσιάστρια έχει μοιράσει την ζωή της ανάμεσα στην Πάτρα και την Αθήνα. Άλλωστε την πρωτεύουσα της Αχαΐα έχει ανοίξει μαγαζί και πρέπει να το επισκέπτεται συχνά για να επιβλέπει.

«Νιώθω υπέροχα που έχω τον εγγονό μου. Είναι μία σχέση πολύ ξεχωριστή. Λιώνω» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη λαμπερή και φουλ ανανεωμένη. Η ίδια μίλησε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Θέλω να τον δω να κάνει εκπομπή με συνεντεύξεις».

Όσον αφορά τη ζωή της εκτός τηλεόρασης: «Η τηλεόραση μου λείπει ως δουλειά. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα».

Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Λαμπίρη

H Χριστίνα Λαμπίρη βάφτισε τον αγαπημένο της εγγονό στην Μανωλάδα Ηλείας. Πιο συγκεκριμένα, ο εγγονός της, πήρε το όνομα Διονύσης και η ευτυχισμένη γιαγιά εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα ήταν υπέροχα. Έχει λίγη βροχούλα, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη μέρα. Ο Διονύσης έκλαψε, φώναξε, χτυπήθηκε αλλά βαπτίστηκε. Ήταν υπέροχος και τώρα κοιμάται όπως όλα τα παιδάκια.

Η κόρη μου μένει στην Πάτρα. Είμαστε τόσο κολλητές και τη στερήθηκα που πήγε για σπουδές στην Αγγλία […] τώρα ακολούθησε την καρδιά της και είναι στην Πάτρα. Είμαστε όλοι χαρούμενη αφού η κόρη μου είναι χαρούμενη

Μου λέει η κόρη μου “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και δεν μπορώ να ζήσω στο 100% όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές, και του γάμου και της γέννα και της βάπτισης”. Όταν γεννούσε ήμασταν online με τον άνδρας της. Και τώρα είμαστε λίγοι άνθρωποι στη βάπτιση, λίγοι και καλοί».