«Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης...» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη

Η αποκάλυψη για τον εκφοβισμό που βίωσε από γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης...» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη

H Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον εργασιακό εκφοβισμό που βίωσε από γνωστό πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης, χωρίς ωστόσο να λέει το όνομα του καθώς όπως ανέφερε δεσμεύεται νομικά.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα όσα βίωσε

«Μίλησα, δεν το κράτησα κλειστό το στόμα μου, απλά δεν το δημοσιοποίησα. Πήγα σε αυτούς που έπρεπε, έδωσα ονόματα και καταστάσεις, με αποδείξεις, με μαρτυρίες. Δεν ήμουν μόνη, ήταν και άλλα άτομα από πίσω. Μίλησα και έγιναν και τα δέοντα. Απαλλάχτηκα, δεν με ενδιέφερε να δικαιωθώ. Εγώ χρεώθηκα κάποια πράγματα περισσότερο γιατί συνήθως ο τσάτσος είναι αυτός που αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα και όχι ο εκφοβιστής. Αυτός που μιλάει είναι αυτός που αντιμετωπίζεται στην τελική ως πρόβλημα και που δημιουργεί θέματα και όχι αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις».

«Εγώ απαλλάχτηκα από αυτή την τοξική συμπεριφορά. Τώρα, τι κάνει ο άνθρωπος που έχει μείνει πίσω, είναι δικό του πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Γιατί δεν λέω το όνομα; Τι να δώσω στη φόρα; Έναν άρρωστο; Από την άλλη δεσμεύομαι νομικά να μην τοποθετηθώ επ’ αυτού επώνυμα. Όχι όμως για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει να ισχύει αυτό και τότε θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι μέχρι τότε θα βγουν και άλλοι να μιλήσουν, είναι πολλοί».

«Αυτός ο άνθρωπος ψυχικά δεν είναι καλά. Θεώρησα ότι είναι άτιμο να προσβάλω και εκθέσω δημόσια έναν άνθρωπο που μπορεί να μην το ξέρει ο ίδιος, αλλά έχει διαταραχές. Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαριά ναρκισσιστική διαταραχή, δεν παίζεις μαζί του γιατί μπορεί να γίνει κι επικίνδυνος. Πιο πολύ τον λυπάμαι, παρά τον απεχθάνομαι. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω γιατί ακόμα μου ξυπνάνε μνήμες που δεν έχουν «κοιμηθεί»».

«Να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα "ανοίχτηκε" για τα καλά στην Ελένη Μενεγάκη αφού όταν ρωτήθηκε ποια είναι «τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας» η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ. Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο.

Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ».

«Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω. Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι.

Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα “ξεβρακωθούν” πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της, δείτε εδώ την έκπληξη που της έκαναν.