Ο Κόρομι κατακεραύνωσε την Πετρογιάννη - «Το τι έκανα Φωτεινή μου, δεν το ξέρεις»

«Δεν μπορεί ούτε η Φωφώ ούτε κανένας να βγαίνει και να λέει ανακρίβειες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Κόρομι κατακεραύνωσε την Πετρογιάννη - «Το τι έκανα Φωτεινή μου, δεν το ξέρεις»

Στην εκπομπή “Open Weekend” παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor μεταξύ άλλων, ξεσπάθωσε κατά της Φωτεινής Πετρογιάννη η οποία - όπως δήλωσε ο ίδιος - είπε στο Πρωινό πράγματα για τον ίδιο που δεν ισχύουν.

Τι συνέβη με Κόρομι και Πετρογιάννη;

«Στη Φαίη Σκορδά, λοιπόν, η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε σε μένα ότι εγώ όλο το καλοκαίρι έτρεχα σε κάστινγκ για να πάω σε εκπομπές, σε πάνελ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά και δεν μπορεί ούτε η Φωφώ ούτε κανένας να βγαίνει και να λέει ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε μετά την καταγγελία του προς τον Αλέξη Παππά: «Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε κάστινγκ για οποιοδήποτε λόγο. Είχα πάει και είχα μιλήσει για ένα κομμάτι της εκπομπής, στο οποίο εγώ θα αναφέρομαι σε τοποθεσίες που είναι κοντά στην Αττική και μπορεί να πάει ο καθένας να τα εξερευνήσει και να περάσει πολύ καλά».

«Το τι έκανα εγώ το καλοκαίρι, Φωτεινή μου, δεν το ξέρεις. Θα έπρεπε να το ξέρεις, από τη στιγμή που θες να το σχολιάσεις. Και από τη στιγμή που δεν το ξέρεις, απλά κάτσε και δες τι λένε οι υπόλοιποι που γνωρίζουν», πρόσθεσε.

«Για να σώσουμε το μαγαζί μου απευθυνθήκαμε...»

Ο Γιώργος Κόρομι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου μίλησε για τη ζωή του, αλλά και για το Survivor, σχολιάζοντας μάλιστα το περιστατικό με το ψάρι που δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο λόγω του τσακωμού τους.

«Το φλερτ πάντα ήταν και από τα δύο φύλα. Εγώ από παιδάκι είχα τρέλα με το γυναικείο φύλο. Όταν βγήκα από το παιχνίδι δέχθηκα σχόλια επειδή δούλευα στο gay friendly μπαρ. Στη Μύκονο γνώρισα και κάναμε πολύ παρέα με τους Dsquared, τον Ζαν Πωλ Γκοτιέ, με τον Ρόμπερτ Πιρές τον ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

«Αρνητικά σχόλια δέχτηκα για το ψάρι που δεν είχα δώσει στον Ντάφι. Οι δικοί μου άνhttps://www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/202109/gios_petrou_filippidi.jpgθρωποι ενοχλήθηκαν πολύ από σχόλια, επιθέσεις λεκτικές και απειλές. Απευθυνθήκαμε στη δίωξη για να σώσουμε το μαγαζί μου».

«Το λουλούδι μας, τον Τριαντάφυλλο, τον ζούσα 7 μήνες. Λέω …απολαύστε τον», είπε επίσης ο Γιώργος Κόρομι.